چطور کیک هویج و پسته کافی شاپی را با بافت خیس و نرم درست کنیم؟

به گزارش دوست بلاگ، کیک هویج و پسته یکی از است که دستور پختی مشابه با دیگر کیک ها دارد به علاوه آنکه ترکیب هویج و پسته در کنار یکدیگر طعمی خاص به این کیک خیس خانگی می دهد. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه کیک هویج و پسته می پردازیم و در پایان نکات مهم طبخ و فوت و فن های خوشمزه تر شدن این کیک خیس کافی شاپی را به شما می گوییم.

چطور کیک هویج و پسته کافی شاپی را با بافت خیس و نرم درست کنیم؟

مواد لازم جهت تهیه کیک خیس هویج پسته

مواد اولیهاندازه مورد احتیاج
آرد قنادی200 گرم
شکر سفید200 گرم
پودر مغز پسته40 گرم
تخم مرغ3 عدد
هویج1 عدد
کره140 گرم
شیر6 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر1 قاشق چای خوری
پودر وانیل1/4 قاشق چای خوری

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت کیک هویج پسته ای: 45 دقیقه

مراحل طرز تهیه کیک هویج و پسته به روش کافی شاپ

کیک هویج پسته ای با بافت نرم و لطیف را به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید و مثل به عنوان وعده عصرانه به همراه چای آن را سرو کنید.

مرحله اول: مواد یخچالی را به دمای محیط برسانید

در اولین مرحله از طرز تهیه کیک هویج و پسته مجلسی، باید مواد یخچالی یعنی تخم مرغ، کره و شیر را 30 دقیقه قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند و سپس از آن ها برای درست کردن کیک پسته و هویج بهره ببرید.

می توانید برای تهیه تخم مرغ و کره و شیر به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله دوم: پسته و هویج را آماده کنید

پسته ها را پوست بگیرید. برای تهیه کیک پسته و هویج به روش قنادی باید هم پوست سخت و هم پوست نازک پسته را جدا کنید و سپس آنها را با چاقو و یا با دستگاه غذاساز به صورت درشت آسیاب کنید.

یک عدد هویج درشت را هم پوست بگیرید و بشویید و با رنده به صورت ریز رنده کنید. هویج رنده شده و پودر پسته را برای مراحل بعدی کنار بگذارید.

مرحله سوم: کره و شکر را با همزن هم بزنید

بعد از حدود نیم ساعت وقتی کره به دمای محیط رسید و نرم شد، آن را در یک ظرف مناسب بریزید و شکر را نیز به آن اضافه کنید. کره و شکر را با با دور تند همزن هم بزنید تا جایی که در نهایت ترکیب کره و شکر یک بافت منسجم و حالت کرمی پیدا کند.

می توانید برای تهیه شکر به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: تخم مرغ را به مایه کیک اضافه کنید

در این مرحله باید تخم مرغ ها را یکی یکی به ترکیب شکر و کره اضافه کنید و مجددا با دور تند همزن جسابی هم بزنید. حتما باید تخم مرغ باید از حالت لختگی دربیاید و سپس کل ترکیب به یک بافت نسبتا حجیم برسد.

می توانید برای تهیه تخم مرغ به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله پنجم: شیر و وانیل را اضافه کنید

شیر را به مواد کیک هویج و پسته اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا به یک بافت یکدست برسند. در ادامه وانیل را هم اضافه و به خوبی مخلوط کنید تا عطر وانیل بلند گردد. این کار یاری کند تا بوی زهم تخم مرغ گرفته گردد و بوی تخم مرغ در کیک مشهود نباشد.

می توانید برای تهیه وانیل به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله ششم: آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه کیک هویج با پسته، آرد را به همراه بیکینگ پودر در یک ظرف دیگر به خوبی مخلوط کنید و این ترکیب را حتما سه بار الک کنید. الک کردن آرد و بیکینگ پودر یاری می نماید تا تکه های درشت مواد باقی بماند و ذرات آرد از هم جدا گردد و در نهایت بافت کیک لطیف و نرم گردد.

ترکیب الک شده را به بقیه موادی که در مراحل قبل آماده کردید طی دو مرحله و کم کم اضافه کنید و با هر بار اضافه کردن آن، با لیسک به صورت دورانی مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که آرد به صورت گلوله گلوله در این ترکیب دیده نگردد.

شما می توانید برای تهیه آرد و بیکینگ پودر به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله هفتم: پودر پسته و هویج رنده شده را به مایه کیک اضافه کنید

در این مرحله نوبت به اضافه کردن دو ماده اصلی کیک هویج به همراه پودر پسته می رسد. هویج را که از قبل رنده نموده اید و به همراه پسته ای که خرد و یا آسیاب نموده اید به مایه کیک اضافه کنید تا به یک بافت یکدست برسید و هویج و پسته در همه جا مایه کیک به خوبی پخش شوند.

مرحله هشتم: کیک هویج و پسته را در فر بپزید

فر را روشن کنید و به مدت ده دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد آن را گرم کنید. در این فاصله یک قالب کیک با عمق و عرض مناسب انتخاب کنید و کف و دیواره های آن را با قالب چرب نمایید. مایه کیک را داخل قالب بریزید به طوری که به شکل یکدست و مساوی در سراسر قالب پخش گردد و سپس آن را در طبقه وسط فر قرار دهید. این مرحله از کیک هویج پسته ای حدود چهل و پنج دقیقه زمان می برد.

مرحله آخر: کیک هویج و پسته ترد و لذیذ را سرو کنید

بعد از حدود چهل و پنج دقیقه با یک خلال دندان، پخت کیک را چک کنید. اگر مواد کیک به خلال دندان بچسبد یعنی باید زمان بیشتری به آن بدهید تا کاملا بپزد. اگر مایه وسط کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک شما آماده است و می توانید آن را از فر بیرون بیاورید. اجازه دهید کیک پسته به همراه هویج کمی از حرارت بیفتد، سپس آن را به قسمت های مناسب برش بدهید و با یک چای تازه دم داغ آن را سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه کیک هویج و پسته داغ خانگی

  • برای تهیه این کیک هم می توانید از پودر پسته به صورت آماده بهره ببرید و هم مغز پسته را در خانه آسیاب کنید.
  • بنا بر سلیقه خود می توانید پسته را به صورت درشت آسیاب کنید تا در هنگام خوردن کیک، تکه های مغز پسته زیر دندان بیاید.
  • حتما از پسته باکیفیت و سالم در دستور کیک هویج پسته ای بهره ببرید تا طعم نهایی آن لذیذ باشد.
  • پسته ای که آن را در خانه آسیاب می کنید باید پسته بو داده و بدون نمک یا مغز پسته تازه باشد.
  • قبل از الک کردن آرد، آن را با دیگر مواد مخلوط کنید. الک کردن آرد هم از گوله گوله شدن آن جلوگیری می نماید و هم باعث می گردد بافت نهایی کیک پسته تردتر گردد.
  • بسته به ذائقه، می توانید به اندازه یک قاشق غذاخوری گلاب و زعفران دم نموده نیز به مایه کیک پسته ای به همراه هویج اضافه کنید تا کیک پسته با عطر گلاب و زعفران داشته باشید.
  • در صورت تمایل، می توانید یک قطره رنگ خوراکی سبز نیز به مایه کیک هویج و پسته اضافه کنید تا خوشرنگ تر گردد.
  • در طرز تهیه کیک هویج و پودر پسته حتماً هویج را با رنده ریز خرد کنید.
  • می توانید از شکر قهوه ای به جای شکر سفید در تهیه این کیک هویج بهره ببرید و یا ترکیبی از شکر قهوه ای و شکر سفید را به کار ببرید.
  • اندازه شکر به ذائقه شما بستگی دارد، در صورت تمایل می توانید اندازه شکر را کمتر و یا بیشتر در مایه کیک به کار ببرید.
  • قبل از این که کیک هویج را از داخل قالب خارج کنید، در ابتدا کمی صبر کنید تا کیک خنک گردد و از داغی بیفتد، سپس آن را جدا نمایید تا کیک بافت خود را از دست ندهد.

فوت و فن های خوشمزه شدن کیک هویج و پسته به روش قنادی

طرز تهیه کیک هویج و پسته بدون فر چگونه است؟

اگر فر ندارید کافی است کف یک قابلمه با سایز مناسب را چرب کنید. بعد از چرب کردن کف قابلمه کمی با دست آرد روی آن بپاشید. حالا روی حرارت ملایم یک شعله پخش کن قرار دهید. مایه کیک را کف قابلمه بریزید و درب قابلمه را بگذارید. قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید. بعد از حدود سی دقیقه با خلال دندان پخت کیک را چک کنید. اگر مواد کیک به خلال دندان یا چنگال نچسبید کیک شما آماده است. برای این که کیک هویج و پسته شما خوب پف کند در قابلمه را در 15 دقیقه ابتدایی پخت به هیچ وجه برندارید.

چرا کیک هویج و پسته خمیر می گردد و آب می اندازد؟

از آنجایی که در بافت هویج آب وجود دارد اگر از اندازه زیادی شیر و یا تعداد زیاد هویج در ترکیب این کیک خیس بهره ببرید باعث می گردد که کیک خمیر گردد. در بعضی از رسپی های کیک هویج و پسته، شیر و یا آب را به طور کامل از مواد اولیه آن حذف می نمایند و کیک تنها با آبی که در بافت هویج وجود دارد می پزد.

محصولات مرتبط

مغز پسته نمکی 27 گرمی سنجابک

67,900 تومان 69,000 تومان 2% تخفیف

بادام درختی میانه 30 گرمی مزمز

36,900 تومان 39,000 تومان 5% تخفیف

مغز پسته نمکی 57 گرمی سنجابک

129,900 تومان 138,000 تومان 6% تخفیف

پودر کیک براونی 400 گرمی رشد

66,900 تومان 72,000 تومان 7% تخفیف

وانیل خرس نشان اصل 3 گرمی گلها

42,900 تومان 45,800 تومان 6% تخفیف

آرد نخودچی 200 گرم ترخینه

47,900 تومان 53,800 تومان 11% تخفیف

آرد سفید 500 گرمی تک

24,500 تومان 24,900 تومان 2% تخفیف

قند کله شکسته 5 کیلوگرمی صمیم

319,900 تومان 375,000 تومان 15% تخفیف

شکر 1 کیلویی سوییشو

48,900 تومان 49,500 تومان 1% تخفیف

کره حیوانی 50 گرمی آذربایجان

18,900 تومان 20,500 تومان 8% تخفیف

تخم بلدرچین 12 عددی کیارنگ

32,000 تومان

تخم مرغ بسته بندی 6 عددی تلاونگ

27,480 تومان

منبع: افق کوروش
انتشار: 11 شهریور 1403 بروزرسانی: 11 شهریور 1403 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 19280

به "چطور کیک هویج و پسته کافی شاپی را با بافت خیس و نرم درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور کیک هویج و پسته کافی شاپی را با بافت خیس و نرم درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید