ترفندهای مهم درست کردن فرنی پسته بدون آب انداختن و گوله شدن

به گزارش دوست بلاگ، فرنی پسته یکی از است که همان طوری که از نامش پیداست با استفاده از پودر پسته و دیگر مواد اولیه فرنی درست می گردد. فرنی پسته ای خواص و فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد و برای نوزادان، بچه ها و نوجوانان به ویژه در سن رشد بسیار مفید است. این دسر مجلسی ایرانی را بعلاوه می توانید در افطاری ها و دیگر مجالس و مهمانی ها سرو کنید. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه فرنی پسته می پردازیم و نکات مهم در طبخ و خوشمزه شدن این دسر ساده و فوری را هم به شما می گوییم.

ترفندهای مهم درست کردن فرنی پسته بدون آب انداختن و گوله شدن

مواد لازم جهت طرز تهیه فرنی با پودر پسته

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
شیر (سرد و ترجیجا پرچرب)2 لیوان فرانسوی دسته دار
نشاسته (گل یا ذرت)1 قاشق غذاخوری
شکر5 قاشق غذاخوری
آرد برنج3 قاشق غذاخوری
مغز پسته (بدون نمک و پودر شده)1/3 لیوان فرانسوی دسته دار
کره1 قاشق غذاخوری
گلاب2 قاشق غذاخوری
دارچین، خلال پسته و خلال بادام و گل محمدی خشکبرای تزیین فرنی پسته ای

مدت آماده سازی مواد اولیه: 5 دقیقه

مدت زمان پخت فرنی پسته ای: 30 دقیقه

مراحل طرز تهیه فرنی پسته لذیذ و مقوی به روش خانگی

فرنی پسته علاوه بر ظاهر متفاوت آن، طعم متفاوت بی نظیری هم دارد. فرنی با پودر مغز پسته را به راحتی و در مدت زمان کوتاه و مطابق دستور تهیه فرنی های معمول دیگر، می توانید در منزل آماده کنید.

مرحله اول: آرد برنج و نشاسته ذرت را ترکیب کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه فرنی پسته، آرد برنج و نشاسته ذرت را باید ترکیب کنید. در ابتدا آرد برنج و سپس نشاسته ذرت را الک کنید تا تکه های درشت آنها باقی بماند و ذرات آرد نیز از هم جدا شوند. آرد برنج و نشاسته ذرت را بعد از الک کردن به خوبی با هم مخلوط کنید.

شما می توانید برای تهیه آرد برنج و نشاسته ذرت به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله دوم: شیر و شکر را به مخلوط آرد اضافه کنید

شیر سرد و پرچرب را در این مرحله از دستور فرنی پسته، به همراه شکر به ترکیب آرد برنج و نشاسته ذرت اضافه کنید. تمام مواد را به خوبی هم بزنید تا جایی که آرد برنج کاملا در شیر حل گردد. توجه داشته باشید که برای درست کردن فرنی دمای شیر باید سرد باشد که آرد در آن گوله نگردد.

می توانید برای تهیه شیر و شکر به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله سوم: ترکیب فرنی را روی حرارت قرار دهید

بعد از آنکه آرد برنج و دیگر مواد به خوبی در شیر حل شدند، باید آنها را در یک قابلمه با سایز مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید. آنچه در این مرحله از طرز تهیه فرنی پسته مهم است، هم زدن مداوم مایه فرنی است.

پس روی حرارت ملایم ترکیب شیر و دیگر مواد را مدام هم بزنید تا به یک غلظت مناسب برسد. هم زدن را باید به گونه ای (به صورت دورانی و در جهت عقربه های ساعت) انجام دهید که مواد گلوله گلوله نشوند و به یک بافت غلیظ یکدست برسد.

مرحله چهارم: گلاب و کره را اضافه کنید

وقتی که ترکیب شیر به غلظت دلخواه شما برای فرنی رسید نوبت به اضافه کردن گلاب و کره می رسد. یک قاشق غذاخوری کره را به همراه دو قاشق غذاخوری گلاب به ترکیب غلیظ شده روی حرارت اضافه کنید و مجددا آغاز به هم زدن فرنی کنید. در این مرحله از طرز تهیه فرنی با پودر پسته نیز باید هم زدن را تا جایی ادامه دهید که گلاب و کره کاملا حل شوند و ترکیب به غلظت مناسب برسد.

می توانید برای تهیه کره و گلاب به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله پنجم: پودر پسته را به فرنی اضافه کنید

بعد از آنکه تمام مواد روی حرارت به خوبی با هم ترکیب شدند نوبت به اضافه کردن ماده اصلی فرنی پسته ای می رسد. پودر پسته را به ترکیب روی حرارت اضافه کنید و آغاز به هم زدن کنید. هم زدن پودر پسته با دیگر مواد را تا جایی ادامه دهید که ترکیب به غلظت مناسب برای فرنی برسد.

مرحله نهایی: فرنی با پودر پسته را سرو کنید

وقتی فرنی پسته به غلظت مناسب رسید آن را از روی حرارت بردارید و بلافاصله در ظرف و یا ظرف هایی که می خواهید فرنی را سرو کنید بریزید. فرنی پسته را با پودر دارچین، گل محمدی، خلال پسته () و خلال بادام به سلیقه خود تزیین کنید و در وعده افطاری، عصرانه، صبحانه و یا به عنوان دسر آن را سرو کنید.

خلال پسته، خلال بادام و دارچین را به روش های حضوری و اینترنتی از می توانید بخرید.

نکات مهم در طرز تهیه فرنی پسته ای خوشمزه و مجلسی

  • برای خوشمزه و مقوی تر شدن فرنی پسته برای نوزاد می توانید زمانی که فرنی پسته را از روی حرارت برداشتید مقداری خامه و وانیل نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا فرنی یکدست گردد.
  • می توانید به جای پودر پسته آماده از مغز پسته بهره ببرید و خودتان در خانه آن را آسیاب کنید.
  • حتما زمانی که فرنی با پودر پسته داغ است آن را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید، در غیر این صورت زمانی که سرد گردد شکل پذیری خود را از دست می دهد.
  • برای غلیظ شدن فرنی پسته برای نوزاد یا فرنی مجلسی می توانید یک قاشق آرد گندم نیز به ترکیب مواد اولیه اضافه کنید تا فرنی قوام بیشتری پیدا کند.
  • مهم ترین نکته در طرز تهیه فرنی پسته، هم زدن مداوم آن است. اگر فرنی به خوبی هم نخورد به غلظت مناسب نمی رسد و مواد در آن به صورت گلوله گلوله دیده می شوند.
  • حتما و پیش از آنکه ترکیب فرنی را روی حرارت قرار دهید، آرد را در شیر سرد حل کنید. آرد در شیر داغ به خوبی حل نمی گردد و گلوله گلوله می گردد.
  • مقدار شیرینی این نوع از فرنی به ذائقه شما بستگی دارد. می توانید از مقدار کمتر یا بیشتری از شکر بهره ببرید.
  • می توانید به جای شکر از عسل برای شیرین کردن فرنی پسته ای بهره ببرید.

فوت و فن های خوشمزه شدن فرنی پسته

چرا گاهی طعم فرنی با پودر پسته تلخ می گردد؟

یکی از دلایل تلخ شدن هر نوعی از فرنی پخته شدن بیش از مقدار روی حرارت است. زمانی که فرنی به غلظت مناسب رسید آن را بلافاصله از روی حرارت بردارید.

برای غلیظ شدن فرنی با پودر پسته چه کار باید کرد؟

می توانید یک قاشق آرد گندم به ترکیب مواد اولیه اضافه کنید تا قوام بیشتری پیدا کند.

چرا خامه در فرنی پسته ای بریده بریده می گردد؟

اگر در طرز تهیه فرنی پسته از خامه نیز استفاده می کنید، توجه داشته باشید که خامه حتما به دمای محیط برسد و فرنی پسته ای نیز کمی از داغی بیفتد و بعد خامه را اضافه کنید؛ در غیر این صورت خامه در فرنی بریده بریده می گردد.

محصولات مرتبط

تخمه آفتابگردان بزرگ 105 گرمی مزمز

33,900 تومان 36,000 تومان 6% تخفیف

بادام هندی بزرگ 65 گرم مزمز

72,900 تومان 78,000 تومان 7% تخفیف

مغز پسته نمکی 57 گرمی سنجابک

129,900 تومان 138,000 تومان 6% تخفیف

فلفل سیاه 75 گرمی گلستان

77,900 تومان 88,900 تومان 12% تخفیف

زردچوبه 400 گرمی فامیلا

175,900 تومان 199,900 تومان 12% تخفیف

پودر دارچین پت 80 گرمی فامیلا

58,900 تومان 59,900 تومان 2% تخفیف

آرد سفید 900 گرمی رشد

32,500 تومان 32,900 تومان 1% تخفیف

آرد سوخاری حاوی ادویه 200 گرمی مارتین رشد

39,500 تومان 40,000 تومان 1% تخفیف

آرد برنج 200 گرم ترخینه

42,900 تومان 48,200 تومان 11% تخفیف

نشاسته گل سلفونی 50گرمی گلها

19,700 تومان 19,950 تومان 1% تخفیف

آرد نخودچی 200 گرم ترخینه

47,900 تومان 53,800 تومان 11% تخفیف

شکر 2.7 کیلویی سوییتشو

131,900 تومان 133,650 تومان 1% تخفیف

شکر 4.5 کیلوگرمی برلیان

165,900 تومان 168,300 تومان 1% تخفیف

شیر استرلیزه پرچرب 200 گرمی دومینو(شیرینک 6 تایی)

51,900 تومان 60,000 تومان 14% تخفیف

کره 50 گرمی رامک

16,300 تومان 18,700 تومان 13% تخفیف

گلاب 450 گرمی مادلین

56,900 تومان 59,500 تومان 4% تخفیف

گلاب 750 گرمی مادلین

89,900 تومان 95,000 تومان 5% تخفیف

منبع: افق کوروش
انتشار: 7 شهریور 1403 بروزرسانی: 7 شهریور 1403 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 19275

به "ترفندهای مهم درست کردن فرنی پسته بدون آب انداختن و گوله شدن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفندهای مهم درست کردن فرنی پسته بدون آب انداختن و گوله شدن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید