طرز تهیه پودینگ پسته در 20 دقیقه به روش کافی شاپ
به گزارش دوست بلاگ، پودینگ پسته یک است که اصالت انگلیسی دارد. این پودینگ لوکس و خوشمزه به علت استفاده از شیر، نشاسته و مغز پسته یک میان وعده مقوی و خوشمزه است. پودینگ پسته را به راحتی و در مدت زمان بسیار کوتاه می توانید در خانه تهیه کنید. در این مقاله از در، طرز تهیه پودینگ پسته و فوت و فن های خوشمزه تر شدن این دسر کافی شاپی را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت طرز تهیه پودینگ پسته ای
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
مغز پسته (بو داده بدون نمک یا تازه) | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
شیر | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
شکر | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
تخم مرغ | 3 عدد (1 کامل و 2 زرده تخم مرغ) |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
نمک | 1/4 قاشق چای خوری |
خامه (فرم گرفته) و شکلات تخته ای | برای تزیین پودینگ پسته |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه
مدت زمان تهیه پودینگ پسته ای: 20 دقیقه
مدت زمان لازم برای استراحت پودینگ پسته در یخچال: 4 تا 5 ساعت
مراحل طرز تهیه پودینگ پسته به روش خانگی
پودینگ پسته مثل یک دسر مجلسی و شیک برای پذیرایی از مهمان است. برای تهیه این دسر خوشمزه پسته ای به روش خانگی مطابق مراحل زیر عمل کنید.
مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید
برای تهیه پودینگ پسته ای در ابتدا ضروری است تا تمام مواد را به دمای محیط برسانید. برای این کار شیر، تخم مرغ و کره را حداقل 30 دقیقه قبل از آغاز به تهیه این دسر خانگی بیرون از یخچال قرار دهید تا با محیط هم دما شوند.
می توانید برای تهیه تخم مرغ، شیر و کره به صورت و یا اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله دوم: پسته را آماده کنید
در این مرحله از طرز تهیه پودینگ پسته انگلیسی، باید پوست سخت پسته را جدا کنید، سپس مغز پسته را ده دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پوست نازک آن نیز به راحتی جدا گردد. بعد از جدا کردن پوست پسته، مغز پسته را در دستگاه آسیاب بریزید و پسته ها را خرد کنید تا جایی که به شکل پوره در بیایند. می توانید مقداری از پسته خرد شده را برای تزیین نهایی پودینگ کنار بگذارید.
می توانید برای تهیه پسته با پوست و مغز پسته به وسیله فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله سوم: مقداری از شکر و شیر را به پسته اضافه کنید
حالا باید نصفی از شکر را به همراه دو قاشق غذا خوری شیر به مغز پسته پوره شده اضافه کنید تا به شکل خمیر دربیاید. مغز پسته خمیری شده را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید.
می توانید برای تهیه شکر به صورت حضوری و یا اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله چهارم: بقیه شیر را اضافه کنید
مقدار به جای مانده از شیر را به ترکیب خمیری پسته و شکر اضافه کنید و آن را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. حالا ترکیب به دست آمده را روی حرارت ملایم قرار دهید و سپس به سراغ مرله بعدی بروید.
مرحله پنجم: شکر و تخم مرغ ها را هم بزنید
در این مرحله یک عدد تخم مرغ را به همراه دو عدد زرده تخم مرغ و نصف دیگر از شکر با دور تند همزن برقی، هم بزنید. در این مرحله هم زدن را تا جایی ادامه دهید که ترکیب شکر و تخم مرغ کف کند و حجم پیدا کند.
مرحله ششم: نمک و نشاسته ذرت را اضافه کنید
در این مرحله از طرز تهیه پودینگ، مقدار لازم از نمک و بعلاوه نشاسته ذرت را به ترکیب شکر و تخم مرغ اضافه کنید و مجددا آنها را هم بزنید تا به یک ترکیب یکدست برسید.
می توانید برای تهیه نمک و نشاسته ذرت به صورت حضوری و یا اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله هفتم: همه مواد پودینگ پسته را روی حرارت هم بزنید
ترکیب به دست آمده از تخم مرغ، شکر، نمک و نشاسته ذرت را به شیر و پسته روی حرارت اضافه کنید و ترکیب را به خوبی هم بزنید. این ترکیب را آنقدر هم بزنید تا به نقطه جوش برسد، سپس حرارت را کم کنید و هم زدن را ادامه دهید تا پودینگ به غلظت مناسب برسد.
مرحله هشتم: وانیل را به پودینگ اضافه کنید
زمانی که پودینگ مغز پسته ای به غلظت مناسب رسید، مقدار لازم از وانیل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر وانیل بلند گردد.
می توانید برای تهیه وانیل به صورت حضوری و یا اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله نهم: پودینگ پسته ای را در یخچال قرار دهید
زمانی که پودینگ پسته به غلظت مناسب رسید آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف دلخواه بریزید. اجازه دهید تا از حرارت آن کمی کاسته گردد، سپس پودینگ را برای مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را کاملا بگیرید.
مرحله آخر: پودینگ پسته را سرو کنید
بعد از گذشت 4 الی 5 ساعت زمانی که پودینگ پسته خودش را کاملا گرفت و خنک شد، آن را از یخچال بیرون بیاورید. می توانید خامه قنادی را فرم بدهید () و یا شکلات تخته ای را به روی بخار آب ذوب کنید و به همراه مقداری پودر پسته در تزیین پودینگ بهره ببرید.
خامه و شکلات را به صورت حضوری و یا اینترنتی به وسیله فروشگاه های تهیه کنید.
نکات مهم در طرز تهیه پودینگ پسته مجلسی و خوشمزه
- حتما از پسته خام یا پسته بو داده و بدون نمک در تهیه این نوع از پودینگ بهره ببرید.
- استفاده از پسته تازه و خام به خوشرنگ تر شدن و خوشمزه تر شدن پودینگ پسته ای یاری می نماید.
- استفاده از یک قاشق چای خوری رنگ خوراکی سبز در مواد پودینگ باعث می گردد تا یک پودینگ سبز پسته ای خوشرنگ داشته باشید.
- شیر پرچرب باعث خوشمزه تر شدن طعم پودینگ خواهد شد.
- زمانی که همه مواد را با هم مخلوط کردید و روی حرارت قرار دادید باید مرتب آن را هم بزنید.
- استفاده از نشاسته ذرت باعث می گردد تا پودینگ تهیه شده با مغز پسته غلیظ تر گردد.
- می توانید قبل از اضافه کردن ترکیب تخم مرغ، شکر، نشاسته ذرت و نمک به محتویات روی حرارت، مقداری از محتویات روی حرارت را به این ترکیب اضافه کنید. با این کار دمای این ترکیب بالاتر می رود و سپس می توانید آن را به قابلمه اضافه کنید.
- بنا بر سلیقه و ذائقه خود می توانید کمی پودر هل یا گلاب نیز به ترکیب پودینگ پسته اضافه کنید.
بیشتر بخوانید:
فوت و فن های خوشمزه شدن پودینگ با مغز پسته تازه
غلظت پودینگ پسته تا چه مقدار ای باید باشد؟
غلظت پودینگ پسته مثل سایر انواع پودینگ باید به مقدار ای باشد که وقتی مقداری از آن را با قاشق چوبی بر می دارید، رد قاشق روی پودینگ بماند.
علت ته گرفتن پودینگ چیست؟
مایه پودینگ وقتی به درجه جوش برسد خیلی سریع غلیظ می گردد، به همین علت باید به طور مداوم آن را هم بزنید. در ضمن به خاطر داشته باشید که برای تهیه پودینگ، شعله گاز را باید میانه رو به کم تنظیم کنید.
محصولات مرتبط
تخمه آفتابگردان بزرگ 105 گرمی مزمز
33,900 تومان 36,000 تومان 6% تخفیف
پسته نمکی 67 گرمی سنجابک
111,900 تومان 113,000 تومان 1% تخفیف
پسته نمکی بزرگ 60 گرمی مزمز
75,900 تومان 77,000 تومان 1% تخفیف
بادام هندی 30 گرمی مزمز
36,900 تومان 39,000 تومان 5% تخفیف
مغز پسته نمکی 57 گرمی سنجابک
144,900 تومان 153,000 تومان 5% تخفیف
پودر کیک کاکائو مینی 330 گرمی رشد
47,900 تومان 51,000 تومان 6% تخفیف
جوش شیرین پت صادراتی 200 گرم گلها
34,900 تومان 39,900 تومان 13% تخفیف
وانیل خرس نشان اصل 3 گرمی گلها
42,900 تومان 45,800 تومان 6% تخفیف
شکوبار طلایی 300 گرمی باراکا
117,900 تومان 120,000 تومان 2% تخفیف
فرآورده کنجد ساده 248 گرمی پارمیدا
124,900 تومان 139,800 تومان 11% تخفیف
زردچوبه 400 گرمی فامیلا
175,900 تومان 199,900 تومان 12% تخفیف
هل 10 گرمی سانتین
45,300 تومان 49,900 تومان 9% تخفیف
قند 400 گرمی صمیم
30,900 تومان 33,922 تومان 9% تخفیف
شکر 1 کیلویی نیک گوهر
49,300 تومان
خامه عسل 100 گرمی پگاه
16,900 تومان 17,000 تومان 1% تخفیف
شیر پرچرب تتراپک یک لیتری میهن
35,900 تومان 39,000 تومان 8% تخفیف
کره پاستوریزه حیوانی 100 گرمی پاکبان
31,900 تومان 32,500 تومان 2% تخفیف
تخم بلدرچین 12 عددی زرده طلایی
40,000 تومان
B تخم مرغ بسته بندی 9 تایی علوی گرید
41,220 تومان
منبع: افق کوروش