طرز تهیه لواشک با میوه های تابستانی؛ نوستالژی در خانه های آپارتمانی!

به گزارش دوست بلاگ، کم تر کسی را می شود پیدا کرد که لواشک دوست نداشته باشد و انواع برند لواشک های موجود در بازار را امتحان نکرده باشد. از لواشک های خانگی گرفته تا لواشک های بازاری. تنقلاتی که هرجا هوس خوردن آن را داشته باشیم به راحتی می توانیم آن را تهیه کنیم. طعم لواشک های خانگی اما هیچ وقت به پای دیگر لواشک ها نمی رسد. طعی که از دوران کودکی مان زیر دندان مانده و تصویر سینی های گرد در بالا پشت بام خانه ها و ناخونک زدن به آن از ذهنمان پاک نمی شود. لواشک های ترش و شیرینی که در خانه های آپارتمانی امروز هرچند سخت تر درست می شود اما می تواند آن خاطره های خوش قدیم را دوباره زنده کند. تابستان، میوه های متنوع و آفتاب داغش هم بهترین فصل برای درست کردن لواشک است.

طرز تهیه لواشک با میوه های تابستانی؛ نوستالژی در خانه های آپارتمانی!

چطور لواشک خانگی درست کنیم؟

آلبالو، آلوی زرد، زردآلو, آلبالو, زرشک، شاه توت، هلو و دیگر میوه های تابستانی را می شود تبدیل به لواشک کرد. باتوجه به اینکه چه طعم لواشکی را دوست داشته باشید (ترش، شیرین یا ملس) می توانید میزان میوه ها را کم و زیاد کنید. با هر کدام از میوه های تابستانی هم می توانید جداگانه لواشک درست کنید هم اینکه همه را با هم مخلوط کنید. به نام مثال اگر لواشک ترش دوست دارید می توانید میزان زرشک و آلبالو را زیاد کنید، اگر شیرین دوست دارید میزان آلو و زردآلو را زیاد و اگر ملس دوست دارید هرکدام را یه یک میزان مخلوط کنید.

مواد لازم:

آلبالو، زرشک، زردآلو، هلو، آلوی زرد و شاه توت: به میزان دلخواه و ترکیب بر اساس ترشی، شیرینی یا ملس شدن

نمک: به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه:

1. بعد از شست وشوی میوه ها آنها را از هسته جدا کنید و با اضافه کردن کمی آب به آن اجازه دهید تا بپزد.

2. پختن میوه ها باید تا زمانی ادامه پیدا کند که کاملا له و غلیظ شوند. این فرایند حدود یک ساعت طول می کشد و در آخر نمک را به مخلوطمان اضافه می کنیم.

3. بعد از اینکه مخلوطمان کمی خنک شد، با استفاده از یک صافی تفاله ها را جدا می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود.

4. مایع لواشک را روی سینی یا هر ظرفی که انتخاب کرده ایم به صورت یک لایه نازک پهن می کنیم و زیر نور آفتاب قرار می دهیم. بهتر است روی ظرف ها را یک تنظیف نازک قرار بکشیم تا حشرات و گردوغبار روی لواشک ها ننشیند.

5. بعد از دو تا سه روز لواشک ها آماده است.

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

مجله میهن 128: مجله میهن 128 | آخرین اخبار ورزشی جهان

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 6 مهر 1400 بروزرسانی: 6 مهر 1400 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 11192

به "طرز تهیه لواشک با میوه های تابستانی؛ نوستالژی در خانه های آپارتمانی!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لواشک با میوه های تابستانی؛ نوستالژی در خانه های آپارتمانی!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید