فوائد آب قلیایی

به گزارش دوست بلاگ، PHخون انسان نزدیک به 7/4 است و به سلامتی نزدیکتر است که انسان در حالت قلیایی باشد. اما این روزها مردم مدام غذاهای سرخ کردنی و چرب می خورند که اسیدی و مضر برای بدن انسان است! به همین دلیل، بدن احتیاج به مواد قلیایی بیشتری دارد تا PH خون را متعادل کند.

فوائد آب قلیایی

فوائد آب قلیایی

نویسنده:دکتر محسن سلطانی

PHخون انسان نزدیک به 7/4 است و به سلامتی نزدیکتر است که انسان در حالت قلیایی باشد. اما این روزها مردم مدام غذاهای سرخ کردنی و چرب می خورند که اسیدی و مضر برای بدن انسان است! به همین دلیل، بدن احتیاج به مواد قلیایی بیشتری دارد تا PH خون را متعادل کند.

منظور از آب قلیایی نوعی آب طبیعی است که PH بین 7/1 تا7/8 دارد. آب معدنی مواد معدنی طبیعی بسیاری دارد که به نوعی اصلاح نماینده های قابل جذب به حساب می آیند اما آب تصفیه شده، یک نوع آب اسیدی است که ممکن است نوشیدن زیاد آن، موجب کمبود مواد مفید و مغذی برای بدن شود.

آب قلیایی برای خانم های باردار مناسب است زیرا:

-در دوران بارداری اغلب خانم ها دایما احساس خستگی و خواب آلودگی دارند، استفاده از این آب برای برطرف خواب آلودگی مناسب است و سامانه ایمنی بدن آنها را قوی نموده و باعث بهتر شدن گردش خون در بدن آنها می شود که در نتیجه باعث بیمار نشدن و تندرستی آنها خواهد بود.

-آب قلیایی یونیزه با آنتی اکیسدان بالایی که دارد به راحتی می تواند از فرایند پیری زودرس اندام های درونی در دوره بارداری محافظت کند.

-آب قلیایی فاقد هر گونه بوی ناخوشایندی است، این ویژگی در دوره سه ماهه اول بارداری که خانم ها به هر بویی احساس ناخوشایندی دارند بسیار یاری می نماید.

-زنان باردار معمولاً ممنوعیت مصرف دارویی دارند پس باید در مقابل بیماری ها ایمن باشند. مصرف آب یونیزه قلیایی ، سیستم ایمنی مادران جوان را در مقابل عفونت و ویروس بیمه می نماید.

-سه ماهه اول بارداری از سخت ترین دوران بارداری است، یبوست مشکل شایعی در این سه ماهه است. آب یونیزه قلیایی از این بیماری جلوگیری می نماید.

-خاصیت کم حجم بودن مولکول ها باعث جذب بهتر آب و ویتامین ها به اندام ما می شود و آنتی اکسیدان بالایی که دارد به سالم ماندن جنین یاری می نماید.

شما مریض نیستید، تشنه آب یونیزه قلیایی هستید!

آیا می دانید!

PH بدن در حالت نرمال باید حدود 7/4 باشد که کاهش این اندازه تا 7 باعث بیهوشی و حتی مرگ می شود.%97 از غذاها و آشامیدنی هایی که ما می خوریم بازمانده هایی حاوی اکسیژن ،نیتروژن و کربن دارد که بدن را به حالت اسیدی در می آورد.

دو راه چاره طبیعی در بدن برای مبارزه با این حالت وجود دارد:

دفع این مواد سمی که به از دست دادن کلیه و کبد منجر می شود.

ذخیره سازی آنها که باعث فراوری سلولهای چربی در بدن می شود.

باید بدانیم که اگر بدنی قلیایی داشته باشیم مریض نمی شویم.

خون اسیدی باعث رسوب عناصر سمی در سلولهای چرب شده و باعث سکته و نارسایی قلبی و مغری می شود. آب یونیزه قلیایی باعث کاهش قندخون می شود، بر روی سلولهای سرطانی تأثیر مثبت داشته، باعث جوانی و شادابی شده و از فرایند پیری جلوگیری می نماید.

آب آشامیدنی :طناب نجات

اجازه بدهید مطلب را با این اشاره شروع کنیم که آب تا به امروز ، مهم ترین ماده سیاره ما بوده است. توجه داشته باشید که قسمت اعظم بدن همه موجودات زنده از آب ساخته شده است. بخش عمده مواد آلی آب است!

وقتی خوب دقت کنید ، خواهید دید که کیفیت آب آشامیدنی شما از کیفیت غذائی که می خورید اهمیت بیشتری دارد. بیشتر ما وقت زیادی صرف توجه به غذای مناسبی که باید بخوریم و اندازه کالری نوشته شده روی بسته بندی ها می کنیم. در واقع، بیشتر باید نگران آن آبی باشیم که می نوشیم.

چهار خاصیت ضروری آب

در زمان های پیش تر، آب دارای چهار خاصیت با اهمیت بود:

1- قلیائی بود.

2- آنتی اکسیدان بود.

3- حجم اکسیژن بیشتری داشت.

4- سازه های مولکولی شش ضلعی داشت.

در اثر توسعه هر چه بیشتر آلاینده ها به محیط زیست انسان ها و ساخته شدن سامانه های تصفیه، آب آشامیدنی کنونی ما این خواص را از دست داده است.

تابحال در خصوص جاهائی مانند لردز فرانسه، که آب های شفابخش دارند، چیزی شنیده اید؟ مردم زیادی از سراسر دنیا برای نوشیدن آب به این منطقه ها مسافرت می نمایند. آیا می دانید که این آب های شفابخش چه چیز مشترکی دارند؟ همان چهار خاصیت بالا را!

درمان با آب

بسیاری پذیرش این مفهوم را سخت می یابند که آب می تواند یاری کند تا دردهای مزمن خود را درمان کنیم، یا ما را سلامت نگه می دارد.

آیا آب فقط آب است؟ پس آماده باشید این را بیاموزید که آب مناسب می تواند زندگی شما را متحول کند.

آیا می دانید!

نوشیدن روزانه 5 لیوان آب سالم می تواند %79 احتمال بروز سرطان سینه خانم ها و %50 سرطان پروستات بعلاوه %45 سرطان روده عظیم را کاهش دهد.

فرایند یونیزاسیون و ویژگی های آن:

* اسیدهای محلول در آب را با کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم و مواد معدنی ناچیز دیگر، به آب قلیایی گوارا تبدیل می نماید.

* بار الکتریکی مثبت آب را کاهش داده و قدرت احیا نماینده ایجاد می نماید. در نتیجه آب به یک آنتی اکسیدان واقعی تبدیل می شود.

* سازه های مولکولی عظیم آب را شکسته و به ریزخوشه ها (ساختار کریستالی)تبدیل می نماید، در نتیجه قدرت نفوذ و مرطوب نمایندگی آب را افزایش می دهد.

* این آب به جابجائی اسیدها در بدن و رساندن آنها به مجاری عادی دفع، از قبیل کلیه ها ، مثانه ، لنف و پوست، یاری می رساند.

تعادل اسیدی و قلیایی

آب قلیایی می تواند محیط اسیدی درون بدن را خنثی کند. تنش های عصبی، رژیم های غذائی امروزی، آلاینده های هوا، و بعلاوه بسیاری از آب هایی که به فروش می رسند از جمله عواملی هستند که محیط بدن را اسیدی می نمایند.

قلیائی بودن، احتیاج بدن به چربی و کلسترول را برای حمایت از بافت ها، در برابر حمله اسیدهای فرساینده کاهش می دهد.

water

*%90خون انسان از آب تشکیل شده است.

*%70بدن انسان را آب تشکیل می دهد.

*%75 بافت های عضلانی آب است.

*%78 میانه وزن مغز انسان از آب است.

*%60 آب بدن درون سلولهاست؛ %40 آن خارج از بافت سلولی قرار گرفته است.

*هر انسانی برای زنده ماندن احتیاج دارد که روزانه یک تا سه لیتر آب بنوشد.

توجه!

با توجه به اینکه آب چنین گوهر با اهمیتی برای زندگی روزمره ماست، آیا فکر نمی کنید نوشیدن آبی که دارای برترین کیفیت است، می تواند مهم باشد؟

منبع:نشریه کودک، شماره 62.

ایرانیرو: ایرانیرو: سفر به زیباترین شهرهای ایران، تبریز، مشهد، اصفهان، شیراز، یزد

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: راسخون
انتشار: 6 مهر 1400 بروزرسانی: 6 مهر 1400 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 11420

به "فوائد آب قلیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوائد آب قلیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید