باید در سیستم های قیمت گذاری عملکرد درستی شکل بگیرد

به گزارش دوست بلاگ، خبرنگاران/لرستان یک اقتصاددان گفت: باید در سیستم های قیمت گذاری عملکرد درستی شکل بگیرد.

باید در سیستم های قیمت گذاری عملکرد درستی شکل بگیرد

دکتر مسعود سعادت مهر در گفت وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: بخشی از علل نرخ بالای تورم در کشور و استان ناشی از عملکرد دستگاه های نظارتی است.

وی ادامه داد: وقتی تب افزایش تقاضا بیشتر می گردد، هجوم به سمت فروشگاه ها بالا رفته و دستگاه های دولتی در این شرایط باید با احتکار مبارزه نمایند.

سعادت مهر اضافه نمود: باید در سیستم های قیمت گذاری عملکرد درستی شکل بگیرد و دستگاه های نظارتی هر چه در این حوزه پیروز تر عمل نمایند، تورم کمتری ایجاد می گردد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه پیغام نور لرستان اضافه نمود: عرضه کالا نیز از عوامل مؤثر افزایش تورم در ایران است.

وی گفت: وقتی هجوم به سمت کالاها زیاد می گردد درصورتی که عرضه ایجاد نگردد و دولت نتواند مایحتاج و احتیاج مردم را به بازار عرضه نمایند، این تب تقاضا بیشتر بالا خواهد گرفت و همین قضیه منجر به افزایش تورم خواهد شد.

سعادت مهر گفت: باید دولت بین عرضه و تقاضا تعادل برقرار کند تا تنظیم بازار بر هم نخورد و تورم ایجاد نگردد.

  • طراحی تراکت

    طراحی تراکت | بهترین طراحی را از حرفه ای ترین طراحان گرافیکی بخواهید

  • طراحی کاتالوگ

    طراحی کاتالوگ | با یک طراحی حرفه ای کاتالوگ کسب و کارتان را به اوج ببرید

پایگاه اینترنتی مأوا: پایگاه اینترنتی مأوا، مجله خبری و تحلیلی

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 15 مرداد 1400 بروزرسانی: 15 مرداد 1400 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 1249

به "باید در سیستم های قیمت گذاری عملکرد درستی شکل بگیرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "باید در سیستم های قیمت گذاری عملکرد درستی شکل بگیرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید