کرونا فرصت خوبی برای حکام جهان و مدیران جامعه است
به گزارش دوست بلاگ، یک حقوقدان گفت: موضوع کرونا، فرصت خوبی برای حکام جهان و مدیران جامعه است تا با حفظ ارزش های دینی و سیاسی، باب مذاکره و مفاهمه با جهان را آغاز نمایند و قطع نظر از اختلاف سیاسی برای پیدا کردن راهکار جهانی اقدام نمایند.

علی نجفی توانا در گفت وگو با خبرنگاران درباره جهان پساکرونا و تاثیر کرونا بر سیاست در کشورها و کل جهان، گفت: متاسفانه بیماری کرونا بی نظیر بوده و هیچگاه در طول تاریخ، بشر با این شدت درگیر چنین پدیده جهانی نبوده است.
وی اضافه نمود: علت ناشناخته بودن ویروس باعث شده کشورهای مختلف راهکارهای متفاوتی برای حل آن و گذراندن از این بحران مطرح نمایند. همچنین شیوه های پزشکی در مهار این پدیده از رویکرد مشابه برخوردار نیست و نظرات متفاوتی در خصوص این بیماری و انتقال آن به وسیله تماس و عطسه و. .. وجود دارد و هیچ دارویی برای درمان آن تا به امروز ساخته نشده و روش های پیشگیری در حد پاک کردن صورت مسئله بوده است زیرا عدم تماس مانع پیشگیری موقت آن است و درصورت تماس مجدد این ویروس ادامه می یابد.
نجفی توانا توضیح داد: در شرایط بغرنجی هستیم و با ویروس قوی و ناشناخته ای مواجهیم لذا اقدامات گذر از این بحران مهم است و بعد از آن می توان راجع به پساکرونا صحبت کرد زیرا اکنون موضوع پساکرونا زودرس است.
وی با طرح سوالاتی ادامه داد: آیا ویروس از بین می رود؟ آیا بشر آنرا از بین می برد؟ آیا این بیماری درمان می گردد؟ تا به این سوالات پاسخ داده نگردد، نمی توان در خصوص پساکرونا صحبت کرد.
این حقوقدان با اشاره به ضرورت یک همکاری بین المللی گفت: اکنون فرصت خوبی برای حکام جهان و مدیران جامعه است تا با حفظ ارزش های دینی و سیاسی، باب مذاکره و مفاهمه با جهان را آغاز نمایند و قطع نظر از اختلاف سیاسی برای پیدا کردن راهکار جهانی اقدام نمایند.
رییس پیشین کانون وکلای دادگستری مرکز اظهار داشت: سازمان ملل در این شرایط حساس باید اجلاس فوق العاده و رویکرد جهانی با یک پروتکل لازم را تصویب کند. مسئولین سیاسی ما نیز پیش قدم شوند تا بتوانیم در سطح جهانی با روش های مبارزه خود را هماهنگ کنیم و باید به منفعت کل بشریت نگاه کنیم.
وی گفت: آمارها نشان دهنده بحران است و ما در ابتدای بحران هستیم و اگر نتوانیم همسو عمل کنیم برون رفت از این بحران غیر ممکن است و حداقل هزینه زیادی را پرداخت می کنیم که نه به نفع ملت است و نه به نفع حاکمیت و نظام.
رییس پیشین کانون وکلای دادگستری مرکز اضافه نمود: در شرایط فعلی حفظ حقوق و آزادی های مردم مهم است و از طرفی هم بحث مربوط به اعمال روش های حاکمیتی برای مهار این پدیده مطرح است و استفاده از شرایط آموزشی هماهنگ را باید به گونه ای حل کنیم که با حداقل آزادی، حداکثر بهره برداری را داشته باشیم.
وی ادامه داد: طبق اصل 71 قانون اساسی، مجلس شورای اسلامی در عموم مسایل در حدود مقرر در قانون اساسی می تواند قانون وضع کند. متاسفانه تا امروز تصمیمی از سوی مجلس در این زمینه گرفته نشده است و دولت می توانست به صورت قانون آن را عملی کند و در این صورت نیروهای انتظامی و ... بهتر می توانستند بحران را مدیریت نمایند.
نجفی توانا اضافه نمود: نکته دیگر این است بخش زیادی از مردم ما زندگی روزمره شان را به وسیله درآمد روزانه می گذرانند، مانند کارگران ساختمان و کشاورزان و بخش های خصوصی. با توجه به ادامه این وضع، شنمایندگی آنها بیشتر است لذا دولت باید با تدوین برنامه و تصویب بودجه از آنها حمایت مالی را داشته باشد که کارگران بیکار نشوند و بحران با موفقیت و حداقل هزینه انتها یابد.
رییس پیشین کانون وکلای دادگستری مرکز در انتها گفت: از بعد مالی دولت می تواند وارد عمل گردد و با تصویب مجلس این کار را انجام دهد.
منبع: خبرگزاری ایسناگروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت
مجله میهن 128: مجله میهن 128 | آخرین اخبار ورزشی جهان