ویفر پنیری با ژله فلفلی

به گزارش دوست بلاگ، برای تهیه این غذا بهتر است ژله فلفل داشته باشید اما اگر پیدا نکردید، می توانید ژله دیگری با طعم تند یا طعم قوی در کنار آن بگذارید و سرو کنید.

ویفر پنیری با ژله فلفلی
  • تعداد: 80 ویفر
  • زمان تهیه : 15 دقیقه
  • زمان سرد شدن: 2 تا 24 ساعت
  • زمان پخت: 8 دقیقه

مواد لازم

  • دو پیمانه آرد کامل
  • نصف پیمانه کره خرد شده
  • یک قاشق چایخوری شکر
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری پودر کاری
  • فلفل تند هندی
  • دو پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • 3 قاشق غذاخوری آب
  • یک بسته ژله فلفل

طرز تهیه

1- در غذاساز، آرد، کره، شکر، نمک، پودر کاری و فلفل تند را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید تا گلوله شوند. پنیر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آب، یک قاشق غذاخوری در هر مرتبه اضافه کنید تا مایه حالت خمیری پیدا کند.

2- مخلوط را توپی کنید و سپس آن را دونیم کنید. آنها را صاف کنید، داخل پلاستیک بپیچید و دو تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

3- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید. خمیرهای را به تکه های کوچک تقسیم کنید و داخل سینی فر بچینید. روی آنها را با چنگال سوراخ کنید و آنها را 8 تا 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. این ویفرها را با ژله فلفل سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 33
  • چربی: 2 گرم
  • کلسترول: 6 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 2 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 1 گرم
  • سدیم: 33 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 14830

به "ویفر پنیری با ژله فلفلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ویفر پنیری با ژله فلفلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید