طرز تهیه سوسیس خانگی
به گزارش دوست بلاگ، اگر شما هم از خوردن فست فودها لذت می برید ولی به سلامت آن ها اطمینان ندارید با ما همراه باشید چرا که در این مطلب قصد داریم به شما طرز تهیه سوسیس خانگی را آموزش دهیم.
سرویس آشپزی - راز و رمز تهیه سوسیس خانگی در به کارگیری به اندازه و مناسب ادویه های مختلف است. شما می توانید در تهیه سوسیس خانگی از گوشت قرمز، مرغ، و بوقلمون بهره ببرید. بهتر است از مخلوط گوشت قرمز بدون چربی و گوشت سفید به نسبت 1 به 2 بهره ببرید.
سوسیس خانگی
مواد لازم | |
گوشت قرمز و سفید | 500 گرم |
سیر | 3 حبه |
روغن مایع | 50 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد | 75 گرم |
آب و یخ | 100 گرم |
پودر آب پنیر | 15 گرم |
شیر خشک | 15 گرم |
شکر | 1 قاشق چای خوری |
اسانس دود | 2 قطره |
ادویه جات | به میزان لازم |
طرز تهیه کالباس خانگی + راز خوشمزه تر شدن آن
ادویه های سوسیس خانگی | |
پودرخردل | 1/4 قاشق چای خوری |
زنیان | 1/4 قاشق چای خوری |
میخک | 1 عدد |
فلفل سفید | 1/2 قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | 1/2قاشق چای خوری |
پودر سیر | 1 قاشق چای خوری |
پودر پیاز | 1 قاشق چای خوری |
پودر زنجبیل | 1/5 قاشق چای خوری |
هل سائیده شده | 1/2 قاشق چای خوری |
آویشن | 1/2 قاشق چای خوری |
پودر ریشه جوز | 1/4قاشق چای خوری |
دارچین | 1/4 قاشق چای خوری |
پاپریکا | 1/4 قاشق چای خوری |
تخم گشنیز پودر شده | 1/4قاشق چای خوری |
نمک | 3 قاشق چای خوری |
طرز تهیه سوسیس خانگی
1- ابتدا گوشت تازه را در فریزر قرار دهید تا کمی منجمد گردد سپس به قطعات کوچک خرد کنید.2- گوشت منجمد شده را با 3 حبه سیر چرخ کنید.
طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه ای در خانه
3- گوشت، روغن مایع، تخم مرغ و ادویه ها را درون غذاساز بریزید و به مدت 5 دقیقه به خوبی مخلوط کنید.
4- در این مرحله آب و یخ را اضافه کنید.
5- آرد را به مخلوط بالا بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید.
6- در مرحله آخر نمک و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر صورتی رنگی حاصل گردد. (در صورت تمایل از استفاده اسانس دود می توانید در این مرحله به مخلوط بیفزایید.)
7- سپس خمیر را توسط چرخ گوشت به محفظه نگهداری سوسیس (روده) منتقل کنید و محکم گره بزنید.
8- سوسیس ها را به مدت 45 بخارپز کنید و 24 ساعت در یخچال بگذارید و سپس می توانید به مدت طولانی در فریزر نگهداری نمایید.
طرز تهیه کالباس مرغ خانگی
نکات و ترفندهای تهیه سوسیس خانگی
1- میزان استفاده از فلفل قرمز و سیر بسته ذائقه افراد می توانید بیشتر باشد.
2- در صورت در دسترس نبودن فلفل سفید می توانید فلفل سیاه را جایگزین آن کنید.
3- اگر از گوشت قرمز در تهیه سوسیس خانگی استفاده می کنید بهتر است مدت بیشتری آن را بخار پز کنید.
4- ریشه جوز را با دنده خیلی ریز رنده کنید.
5- بهتر است میخک را در هر بار مصرف بسته به میزان مورد نیازتان رنده کنید تا عطر خود را از دست ندهد.
6- میزان آب و یخ بهتر است مساوی باشد یعنی 50 گرم آب و 50 گرم یخ.
جهت آشنایی با روش تهیه کالباس خانگی می توانید به مقاله مخصوص آن مراجعه نمایید.
منبع: setare.com