طرز تهیه سوسیس خانگی

به گزارش دوست بلاگ، اگر شما هم از خوردن فست فودها لذت می برید ولی به سلامت آن ها اطمینان ندارید با ما همراه باشید چرا که در این مطلب قصد داریم به شما طرز تهیه سوسیس خانگی را آموزش دهیم.

طرز تهیه سوسیس خانگی

سرویس آشپزی - راز و رمز تهیه سوسیس خانگی در به کارگیری به اندازه و مناسب ادویه های مختلف است. شما می توانید در تهیه سوسیس خانگی از گوشت قرمز، مرغ، و بوقلمون بهره ببرید. بهتر است از مخلوط گوشت قرمز بدون چربی و گوشت سفید به نسبت 1 به 2 بهره ببرید.

سوسیس خانگی

مواد لازم
گوشت قرمز و سفید500 گرم
سیر3 حبه
روغن مایع 50 گرم
تخم مرغ1 عدد
آرد75 گرم
آب و یخ100 گرم
پودر آب پنیر15 گرم
شیر خشک15 گرم
شکر1 قاشق چای خوری
اسانس دود2 قطره
ادویه جاتبه میزان لازم

طرز تهیه کالباس خانگی + راز خوشمزه تر شدن آن

ادویه های سوسیس خانگی

پودرخردل1/4 قاشق چای خوری
زنیان 1/4 قاشق چای خوری
میخک 1 عدد
فلفل سفید1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز1/2قاشق چای خوری
پودر سیر1 قاشق چای خوری
پودر پیاز 1 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل1/5 قاشق چای خوری
هل سائیده شده1/2 قاشق چای خوری
آویشن1/2 قاشق چای خوری
پودر ریشه جوز1/4قاشق چای خوری
دارچین1/4 قاشق چای خوری
پاپریکا1/4 قاشق چای خوری
تخم گشنیز پودر شده1/4قاشق چای خوری
نمک3 قاشق چای خوری

طرز تهیه سوسیس خانگی

1- ابتدا گوشت تازه را در فریزر قرار دهید تا کمی منجمد گردد سپس به قطعات کوچک خرد کنید.

2- گوشت منجمد شده را با 3 حبه سیر چرخ کنید.

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه ای در خانه

3- گوشت، روغن مایع، تخم مرغ و ادویه ها را درون غذاساز بریزید و به مدت 5 دقیقه به خوبی مخلوط کنید.

4- در این مرحله آب و یخ را اضافه کنید.

5- آرد را به مخلوط بالا بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید.

6- در مرحله آخر نمک و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر صورتی رنگی حاصل گردد. (در صورت تمایل از استفاده اسانس دود می توانید در این مرحله به مخلوط بیفزایید.)

7- سپس خمیر را توسط چرخ گوشت به محفظه نگهداری سوسیس (روده) منتقل کنید و محکم گره بزنید.

8- سوسیس ها را به مدت 45 بخارپز کنید و 24 ساعت در یخچال بگذارید و سپس می توانید به مدت طولانی در فریزر نگهداری نمایید.

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

نکات و ترفندهای تهیه سوسیس خانگی

1- میزان استفاده از فلفل قرمز و سیر بسته ذائقه افراد می توانید بیشتر باشد.

2- در صورت در دسترس نبودن فلفل سفید می توانید فلفل سیاه را جایگزین آن کنید.

3- اگر از گوشت قرمز در تهیه سوسیس خانگی استفاده می کنید بهتر است مدت بیشتری آن را بخار پز کنید.

4- ریشه جوز را با دنده خیلی ریز رنده کنید.

5- بهتر است میخک را در هر بار مصرف بسته به میزان مورد نیازتان رنده کنید تا عطر خود را از دست ندهد.

6- میزان آب و یخ بهتر است مساوی باشد یعنی 50 گرم آب و 50 گرم یخ.

جهت آشنایی با روش تهیه کالباس خانگی می توانید به مقاله مخصوص آن مراجعه نمایید.

منبع: setare.com
انتشار: 24 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 4178

به "طرز تهیه سوسیس خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوسیس خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید