طعم دار کردن ماهی با روشی متفاوت ، این بار با این روش ماهی هایتان را را مزه دار کنید
به گزارش دوست بلاگ، شاید بتوان ادعا کرد این روزها یکی از پرمصرف ترین ماهی ها به خصوص در شهرهای دور از دریا، قزل آلاست که معمولا آن را با نمک، فلفل و زعفران یا زردچوبه طعم دار نموده و در روغن سرخ می نمایند.
در این شماره قصد داریم روش دیگر و متفاوت تری برای طعم دار کردن قزل آلا معرفی کنیم که برای آنهایی که با طعم ترشی میانه خوبی دارند، ایده آل است.
1. هرکدام از ماهی ها را خوب پاک نموده و با چاقوی تیزی خطوط مورب سه، چهار سانتی متری روی بدنه ماهی ببرید؛ سپس محل برش ها را با پیازچه پر نموده و روی هر برش مقداری هم سویا سس بریزید. درست همین کار را در طرف دیگر ماهی هم انجام دهید و برش های طرف دیگر ماهی را هم با پیازچه خرد شده و سویا سس پر کنید.
2. حالا سس را آماده کنید. برای این منظور تمبر هندی را داخل کاسه ای ریخته و آب جوش روی آن بریزید و با چنگال آن قدر هم بزنید تا خمیر تبدیل به مایه ای شل گردد موسیر، چیلی، زنجبیل و شکر قهوه ای را هم به این مواد اضافه نموده و هم بزنید.
3. روغن را در تابه ای بریزید و بعد از اینکه داغ شد، ماهی ها را در آن سرخ کنید. بعد از اینکه ماهی ها سرخ شدند، آنها را به ظرف موردنظر منتقل نموده و سس تمبر هندی را روی آنها بریزید و بعد از تزئین با گشنیز و چیلی خرد شده سرو کنید.
مواد لازم برای چهار نفر
4 عدد قزل آلای 350 گرمی
6 عدد پیازچه بزرگ (خرد گردد)
4 ق س سویا سس
5 ق س روغن مایع مخصوص سرخ کردن
2 ق س گشنیز تازه خرد شده
یک عدد فلفل چیلی (برای تزئین)
مواد لازم برای سس:
50 گرم خمیرتمبر هندی بدون هسته ترش
7 ق س آب جوش
2 عدد موسیر (خرد گردد)
یک عددفلفل چیلی (ریز خرد گردد)
یک تکه یک سانتی متری زنجبیل تازه (پوست کنده و رنده کنید)
یک ق چ شکر قهوه ای
از کجا بخریم؟
چیلی نوعی فلفل قرمز بسیار تند است که در برخی سبزی فروشی ها به فروش می رسد.
شکر قهوه ای را هم از فروشگاه های لوازم قنادی خریداری کنید.
یه جور دیگه
این ماهی را در فر هم می توانید درست کنید؛ این روش سالم ترهم خواهد بود.
ارزش غذایی
انرژی 329 کیلوکالری
پروتئین 9/47 گرم
کربوهیدرات 1/8 گرم
کلسیم 96 میلی گرم
چربی 9/11 گرم
فیبر 2/1 گرم
منبع: همشهری آنلاین