طرز تهیه سالاد سیب زمینی، یک سالاد سرد مجذوب کننده

به گزارش دوست بلاگ، خبرنگارانـ سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر دنیا هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به علت ترکیبات کاملی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد ها معمولاً به صورت سرد سرو می شوند و ممکن است علاوه بر سبزیجات، مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، مرغ، حبوبات پخته، پاستا، نان تست، پنیر و... نیز به آن ها اضافه گردد که در این صورت ارزش غذایی شان بیش تر می گردد و می توان آن ها را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.

طرز تهیه سالاد سیب زمینی، یک سالاد سرد مجذوب کننده

سالاد سیب زمینی یکی از انواع سالاد های سرد است که در ترکیبات آن از سیب زمینی آب پز، نخود فرنگی، پیازچه، جعفری، خیار شور و... استفاده شده است. این سالاد به علت داشتن سبزیجات تازه بسیار پر خاصیت است و با داشتن سیب زمینی و سس مایونز یک غذای کامل محسوب می گردد که می توانید از آن برای پذیرایی در وعده شام یا عصرانه بهره ببرید. در ادامه این مطلب با طرز تهیه سالاد سیب زمینی و نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این سالاد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد سیب زمینی

سیب زمینی میانه: 4 عدد

خیارشور خرد شده: 1 لیوان

نخود فرنگی: یک سوم لیوان

پیازچه خرد شده: یک سوم لیوان

جعفری خرد شده: یک چهارم لیوان

شوید خشک: 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس سالاد سیب زمینی

سس مایونز: 1 قاشق سوپ خوری

ماست سفت هم زده (یا ماست یونانی): 3 قاشق غذاخوری

آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار دل خواه

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به نخود فرنگی

نخود فرنگی جزء سبزیجات خیلی پر هوادار در بین ما ایرانی ها نیست و معمولاً در سبد غذایی ما جایگاه ویژه ای ندارد. اگر خواص آن را بدانید، شاید نظرتان نسبت به این سبزی پر خاصیت عوض گردد. قبل از هر چیزی باید بگوییم که نخود فرنگی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی به خصوص ویتامین ث است. دوست دار قلب است و بسیار کم کالری و کم چربی است. درنتیجه گزینه بسیار مناسبی برای کسانی است که در پی کاهش وزن هستند.

غلاف نخود فرنگی مرغوب به رنگ سبز تیره است. دانه های آن کاملاً گرد و به رنگ سبز چمنی است. نخود فرنگی را می توانید خیلی ساده داخل آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. اگر می خواهید رنگ سبز نخود فرنگی حفظ گردد، بهتر است ابتدا آب را جوش بیاورید و کمی نمک به آن اضافه کنید، بعد نخود فرنگی را در آب در حال جوش بریزید. بعد از چند دقیقه که نخود ها پخته شدند، آن ها را آب کش کنید. اگر از کنسرو نخود فرنگی استفاده می کنید، حتما بیست دقیقه قوطی کنسرو را در آب جوش بجوشانید؛ سپس نخود فرنگی ها را داخل آبکش بریزید و زیر آب سرد نگه دارید. وقتی آب نخود فرنگی ها کاملا چکیده شد، آن را به سالاد اضافه کنید.

نکات مربوط به سس مایونز

همواره وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده ای می پرسند، آیا می گردد به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می توانید ماست چکیده یا پرچرب را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می اندازد؛ بنابراین توصیه می گردد برای مهمانی ها این کار را انجام ندهید. بعلاوه می توانید مقدار سس مایونز را نصف کنید و ماست پر چرب را با آن مخلوط کنید.

نکات مربوط به شوید

برای تهیه این غذا بهتر است از شوید خشک بهره ببرید. شوید تازه بعد از خرد شدن آب می اندازد و باعث می گردد سالاد شما خیس گردد؛ بعلاوه رنگ سبز شوید تازه در سالاد پخش می گردد. بهتر است شوید خشک را قبل از اضافه کردن به این سالاد آسیاب کنید تا به صورت کامل پودر گردد. این کار باعث می گردد که چوب های خشک ساقه شوید خشک شده توی سالاد معین نباشد و هنگام خوردن آن زیر دندان احساس نگردد.

طرز تهیه سالاد سیب زمینی

1 ـ ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و داخل یک قابلمه بریزید. قابلمه را تا نیمه آب کنید؛ سپس روی شعله اجاق گاز بگذارید تا سیب زمینی آب پز گردد. توجه داشته باشید که سیب زمینی نباید بیش از حد بپزد و له گردد. بعد از اینکه سیب زمینی پخت و خنک شد، پوست آن را بگیرید و سیب زمینی های پخته را به صورت نگینی خرد کنید.

2 ـ سیب زمینی های خرد شده + خیارشور نگینی خرد شده + نخود فرنگی پخته + پیازچه خرد شده + جعفری خرد شده + شوید خشک را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید.

3 ـ در مرحله آخر سس سالاد سیب زمینی را تهیه کنید. به این صورت که سس مایونز + ماست هم زده + آبلیمو + نمک و فلفل سیاه را داخل یک کاسه کوچک بریزید و خوب هم بزنید تا یک نواخت گردد. حالا سس آماده را روی مواد سالاد بریزید و با استفاده از دو قاشق همه مواد را خوب هم بزنید و زیر و رو کنید تا کل سالاد با سس آغشته گردد.

4 ـ کاسه سالاد را داخل یخچال قرار بدهید و بگذارید حدود دو ساعت بماند تا خوب جا بیفتد. سپس سالاد را داخل ظرف سرو بریزید و نوش جان کنید.

سالاد قالبی

برای تهیه سالاد قالبی می توانید کف قالب مد نظرتان را یک کیسه فریزر پهن کنید و سالاد سیب زمینی آماده را داخل قالب و روی کیسه فریزر بریزید، تا جایی که قالب پر گردد. با کف قاشق سالاد را فشار بدهید تا خوب فشرده و منسجم گردد. حالا یک دیس یا بشقاب مناسب را روی قالب بگذارید و خیلی آرام قالب را داخل بشقاب برگردانید. حالا قالب را بلند کنید و به آرامی کیسه فریزر را از روی سالاد جدا کنید.

منبع: فرارو
انتشار: 1 اسفند 1400 بروزرسانی: 1 اسفند 1400 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 12964

به "طرز تهیه سالاد سیب زمینی، یک سالاد سرد مجذوب کننده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد سیب زمینی، یک سالاد سرد مجذوب کننده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید