طرز تهیه خیارشور خانگی ترد و خوشمزه

به گزارش دوست بلاگ، خیارشور یکی از پرطرفدارترین چاشنی های غذایی است که در کنار تمام ساندویچ ها و اغلب غذاها استفاده میشود. با طرز تهیه خیارشور خانگی آشنا شوید.

طرز تهیه خیارشور خانگی ترد و خوشمزه

سرویس آشپزی - خیارشور یکی از چاشنی های غذایی بسیار خوشمزه، پر هوادار و پرمصرف است که تقریبا در کنار تمام انواع ساندویچ خصوصا ساندویچ کالباس، ساندویچ هات داگ و... از آن استفاده می گردد. خیارشور را به چند روش مختلف و با چاشنی های متفاوت می توان تهیه کرد.

نکته ای که در تهیه خیارشور اهمیت دارد، رعایت نکات مهم برای جلوگیری از کپک زدن خیارشور و همچنین شل و نرم نشدن خیارشور بعد از چند هفته است. در ادامه قصد داریم طرز تهیه خیارشور خانگی ترد و خوشمزه ای را به شما آموزش دهیم که به ساده ترین و سالم ترین روش ممکن تهیه می گردد و نه تنها شل نخواهد شد، بلکه بسیار ترد و خوش عطر نیز هست.

خیارشور خانگی

خیار سبز قلمی4 کیلوگرم
آب19 پیمانه
سرکه سفید1 پیمانه
نمک1 پیمانه
ترخون2 پیمانه
شوبد تازهکمی
سیر3-4 حبه
فلفل تندبه میزان دا خواه

11 مورد از خواص خیارشور برای سلامت بدن

طرز تهیه خیارشور خانگی ترد و خوشمزه

  1. برای تهیه خیارشور خانگی خوشمزه ابتدا باید سرکه، نمک و آب را مخلوط نموده و بجوشانید.
  2. محلول به جوش آمده را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک گردد.
  3. در این فاصله، خیارها را شسته و داخل سبد آبکش قرار دهید تا خشک شوند.
  4. خیارها را با استفاده از یک سوزن تمیز، سوراخ کنید به طوری که سوزن از یک طرف خیار وارد شده و از سمت دیگر خارج گردد.
  5. خیارها را درون دبه تمیز بریزید و لابه لای آن ها شوید و ترخون قرار دهید.
  6. سیرها را نیز پوست گرفته و همراه با فلفل های تند داخل دبه بریزید.
  7. حالا محلول سرکه و نمک را روی مواد داخل دبه بریزید به طوری که کاملا روی خیارها را بپوشاند.
  8. بعضی افراد در این مرحله چند عدد نخود خام نیز داخل دبه خیارشور می ریزند به این دلیل که نخود گاز فراوری نموده و باعث تردتر شدن خیارشورها می گردد.
  9. حالا درب دبه را محکم ببندید و آن را در جایی خنک بیرون از یخچال قرار دهید.
  10. اگر از وکیوم شدن در دبه مطمین نیستید می توانید یک نایلون روی دهانه دبه قرار داده و با یک کش پلاستیکی دور آن را ببندید تا کاملا محکم شده و هیچ هوایی وارد آن نگردد.
  11. بعد از حدود یک هفته درب دبه را باز نموده و خیارها را از داخل آن بیرون بیاورید و داخل شیشه های تمیز دردار بریزید.
  12. شیشه های خیارشور را حتما درون یخچال قرار دهید.
  13. خیارشور خانگی ترد و خوشمزه شما آماده است. می توانید از آن ها در کنار انواع غذاها و ساندویچ ها بهره ببرید. نوش جان.

بهترین روش نگهداری خیارشور برای جلوگیری از خراب شدن و کپک زدن

نکات و ترفندهای مهم درباره تهیه خیارشور خانگی

  • خیارشوری که به این روش تهیه می گردد بسیار ترد، خوش عطر و خوش طعم خواهد شد و به هیج وجه حالت نرم و شل نخواهد داشت.
  • شما می توانید بسته به سلیقه خود چند تکه هویج و ساقه کرفس خرد شده نیز داخل دبه خیارشور بیندازید.
  • مقدار سیر و فلفل این خیارشور سلیقه ای است اما بهتر است مقدار سیرها بیشتر از این حد نشوند تا عطر و بوی خیارشور مثل خیارشورهای بازاری گردد.
  • اگر مقدار خیارهای شما بیشتر یا کم تر از این مقدار است، نسبت محلول سرکه و نمک را به نسبت مقدار خیارها بیشتر یا کمتر کنید.
  • در صورتی که در فصل انگور هستید، می توانید یکی، دو برگ مو نیز داخل دبه بریزید.

کلام آخر

امیدواریم از این دستور ساده و کاربردی استفاده نموده و یک خیارشور خانگی ترد و خوشمزه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

منبع: setare.com
انتشار: 11 آبان 1399 بروزرسانی: 11 آبان 1399 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 6944

به "طرز تهیه خیارشور خانگی ترد و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خیارشور خانگی ترد و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید