با این ادویه ها قندخون خود را پایین بیاورید

به گزارش دوست بلاگ، ادویه هایی که ثابت شده سطوح قند خون را پایین می آورند، باید ارزش خاصی برای ما داشته باشند چون دیابت تقریبا 24 میلیون نفر را درگیر می نماید.

با این ادویه ها قندخون خود را پایین بیاورید

3 ادویه محبوب که می توانند به پایین آوردن سطوح قند خون یاری نمایند

راه های زیادی برای پایین آوردن قند خون بدون دارو یا مکمل ها وجود دارد و ادویه ها یکی از آنها هستند.

ادویه ها همیشه بخاطر توانایی شان در بهبود طعم های غذاهای اصلی تحسین شده اند و این احتمالا همیشه دوست داشتنی ترین ویژگی آنها باقی خواهد ماند.

با این حال علی رغم مصارف کاربردی آنها در آشپزخانه، مطالعات نو ثابت می نمایند که بسیاری از ادویه های محبوب در واقع نیروگاه های تغذیه ای هستند که دارای ارزش دارویی غیرقابل انکاری می باشند.

ادویه هایی که ثابت شده سطوح قند خون را پایین می آورند، باید ارزش خاصی برای ما داشته باشند چون دیابت تقریبا 24 میلیون نفر را درگیر می نماید.

3 ادویه آورده شده در زیر به این دسته تعلق دارند بنابراین افراد دیابتی و پیش دیابتی باید سعی نمایند اندازه بیشتری از آنها را در رژیم های غذاییشان بگنجانند.

زردچوبه
با توجه به مطالعه صورت گرفته، مبتلایان به دیابت نوع 2 که به مدت 3 ماه روزانه 300 میلی گرم زردچوبه مصرف می کردند، افت های بسیار بیشتری را در سطوح گلوکز خون، مقاومت به انسولین و هموگلوبین A1C در مقایسه با افرادی که دارونما مصرف نموده بودند، تجربه کردند.

محققان این نتیجه را به سطوح بالای کورکومین در زردچوبه نسبت می دهند. کورکومین یک آنتی اکسیدان و ماده ضدالتهاب طبیعی است که به زردچوبه، رنگ زرد نارنجی می دهد و با فواید سلامتی بسیاری مرتبط است.

اگرچه زردچوبه اغلب به خوراک ها و غذاهای برنجی اضافه می گردد اما طعم آجیلی و مطبوع این ادویه، سس های سالاد، املت تخم مرغ، سبزیجات کبابی، سوپ ها و … را نیز خوشایندتر می سازد. بعلاوه شما می توانید زردچوبه را با آب، سرکه سیب یا آب نارگیل مخلوط کنید.

شیرنارگیل یک انتخاب بسیار خوب است چون ترکیبی تقریبا مشابه پلاسمای خون دارد و بنابراین می تواند به رساندن مواد مغذی زردچوبه به سلولهای ما یاری کند.

فلفل کاین
با توجه به مطالعه منتشر شده، افراد بین 20 تا 120 دقیقه پس از خوردن یک وعده غذایی حاوی فلفل کاین، کاهش قابل توجهی را در سطوح قندخونشان تجربه کردند.

علاوه بر این بیشتر افراد شاهد یک کاهش قابل توجه در سطوح انسولین خون نیز بودند خصوصا آنهایی که از 30 روز قبل از این تست، غذاهای سرشار از فلفل کاین خورده بودند.

این نتایج باعث شد محققان جمع بندی نمایند که فلفل کاین می تواند حساسیت بافت نسبت به انسولین را بهبود ببخشد که به مرور زمان به کاهش سطوح قند خون منجر می گردد.

از آنجا که فلفل های کاین اغلب در حالت طبیعیشان مصرف می شوند، تمام مواد تشکیل دهنده فعال شان را در حالت پودرشده غیرپرتوزده حفظ می نمایند.

شاید معروفترین این ترکیبات، کپسایسین باشد که به خاطر خواص ضد درد و چربی سوزی اش معروف است. با این حال مطالعات نوظهور به ویژه مطالعه دانشگاه اولسون در سال 2011 نشان می دهند که کپسایسین، مسئول توانایی های پایین آورنده قندخون کاین نیز می باشد.

فلفل کاین به دلیل طعم تندش، کمتر از زردچوبه متداول است و بیشتر افراد آن را به خوراک های کاری تند محدود می نمایند. اما کاین یک ماده عالی برای اضافه کردن به اسموتی هاست خصوصا چون دارای خواصی است که اندازه جذب مواد مغذی را افزایش می دهند.

پونه کوهی
با توجه به یک مطالعه در نسخه ژانویه 2008 از مجله طب طبیعی، گلوکوزیدهای موجود در پونه کوهی می توانند به پایین آوردن قند خون یاری نمایند.

این نتیجه، یافته های یک مطالعه قدیمی تر در سال 2004 که در مجله Ethnopharmacology منتشر شد را تایید می نماید. این مطالعه دریافت که موشهای صحرایی پس از مصرف عصاره های پونه کوهی در یک دوره زمانی طولانی، کاهش قابل توجهی را در سطوح قند خونشان تجربه کردند.

پونه کوهی که معطر و خوش طعم است، یک ادویه همه کاره می باشد که می تواند در چای ها یا بسیاری از غذاهای تند از جمله بیشتر غذاهای ایتالیایی ریخته گردد.

افرادی که در پی تثبیت یا حتی پایین آوردن سطوح قند خونشان هستند، می توانند پونه کوهی بیشتری به رژیمهای غذایی شان اضافه نمایند فقط بخاطر داشته باشید که برای بهره مندی از حدبیشتر فواید، پونه کوهی ارگانیک و غیرپرتو زده خریداری نمایید.

منبع: سایت راستینه

منبع: راسخون
انتشار: 20 آبان 1400 بروزرسانی: 20 آبان 1400 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 11939

به "با این ادویه ها قندخون خود را پایین بیاورید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با این ادویه ها قندخون خود را پایین بیاورید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید