باقری: نیرو های مسلح کشور نیازمند دانش روز هستند
به گزارش دوست بلاگ، تهران (پانا) - ستاد کل نیروهای مسلح و دانشگاه آزاد اسلامی تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش سپاه نیوز، سردار محمد باقری، رئیس ستاد کل نیرو های مسلح امروز (دوشنبه) در حاشیه امضا تفاهم نامه همکاری میان ستاد کل نیرو های مسلح و دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص امضا این تفاهم نامه، در جمع خبرنگاران گفت: امروز توافق نامه ای در حوزه همکاری های علمی، پژوهشی، آموزشی میان دانشگاه آزاد اسلامی و نیرو های مسلح منعقد شد.
وی ادامه داد: طبق این توافق نامه پژوهش های انجام شده در نیروهای مسلح و دانشگاه آزاد اسلامی به اشتراک گذاشته می گردد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه پژوهش ها باید مطابق با نیازهای نیرو های مسلح هدف گذاری گردد، افزود: اشتراک گذاری امکانات و زیر ساخت های پژوهشی، استفاده از بانک های اطلاعاتی پژوهشگران طرفین، استفاده از مجموعه های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر اهداف امضا این توافق نامه است.
سرلشکر باقری با تاکید بر اینکه نیرو های مسلح کشور نیازمند دانش روز هستند، بیان داشت: نیرو های مسلح نیازمند حرکت بر لبه فناوری های روز جهانی هستند و باید از دانش روز بهره مند باشند؛ لذا نیازهای خود را باید به وسیله مجموعه های علمی و دانشگاهی کشور مرتفع نمایند.
وی افزود: امیدواریم بتوانیم با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و سایر مراکز علمی کشور از لحاظ دفاعی رشد اساسی و جهش گونه ای را رقم بزنیم.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح درخصوص توافق نامه ای که در حوزه مهارت آموزی بین ستاد کل نیروهای مسلح و دانشگاه آزاد اسلامی به امضا رسید، اظهار داشت: قشر عظیمی از جوانان کشورمان در دانشگاه آزاد مشغول تحصیل هستند که بعد از سرانجام دوران تحصیل به خدمت سربازی اعزام می شوند؛ لذا دانشجویانی که به خدمت سربازی اعزام می شوند، می توانند با گذراندن دوره های مهارت آموزی در این دوران با کسب مهارت های لازم جذب بازار کار شوند.
وی ادامه داد: موضوع مهارت آموزی سربازان در دوران خدمت از سال های گذشته آغاز شده است که با سرانجام یافتن بیماری کرونا توسعه چشمگیری پیدا خواهد نمود.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه تعداد سرباز گواهی مهارت آموزی دریافت نموده اند، گفت: با وجود بیماری کرونا و سخت شدن آموزش های با جمعیت بالا در طی دو سال گذشته بیش از 300 هزار نفر از سربازان ما مهارت های مختلف را فرا گرفتند و در آزمون مهارتی قبول شدند و کارت رسمی دریافت کردند.
محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در حاشیه امضا توافق نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با ستاد کل نیرو های مسلح در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه امروز فرصتی شد تا در دو موضوع علم و فناری و مهارت آموزی توافق نامه هایی بین ستاد کل نیرو های مسلح و دانشگاه آزاد اسلامی به امضا برسد، گفت: ما امروز با یک رشد یافتگی بسیار نایابی در سطح نیرو های مسلح و ستاد کل نیرو های مسلح روبرو هستیم.
وی با بیان اینکه در جلسه شورای انقلاب فرهنگی نقشه جامع علم و فناوری نیرو های مسلح به تصویب رسید، گفت: برای اینکه این موضوع عملیاتی گردد باید نهاد علم و نهاد امنیت و دفاع با هم راه چاره های آن را پیدا و پیاده کنیم؛ این توافق نامه به ما یاری می نماید که نقش آفرینی که دانشگاه آزاد در حوزه های مختلف و آموزش به جوانان در کشور دارد پیروز عمل کند.
طهرانچی با اشاره به اینکه شعار دانشگاه آزاد هر دانشجو یک تخصص و یک مهارت است، گفت: این موضوع در نیرو های مسلح و در قالب قرارگاه مهارت آموزی سربازان به خوبی در حال پیگیری است.
وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور آموزشکده های سماء را به دانشکده های مهارت و کارآفرینی تغییر داده است و این ارتباط می تواند به ما یاری کند که هر جوان ایرانی یک تخصص و یک مهارت را محقق کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علم و فناوری اظهار داشت: امروز با دشمنانی سروکار داریم که از آخرین بهره های علم و فناوری استفاده می نمایند. امروز امنیت کشور در گروه دفاع دانش بنیان و امنیت دانش بنیان است و دانشگاه آزاد این آمادگی را دارد با همکاری ستاد کل نیرو های مسلح اتفاقات بزرگی در حوزه امنیت رقم بزند
منبع: خبرگزاری پاناپایگاه اینترنتی مأوا: پایگاه اینترنتی مأوا، مجله خبری و تحلیلی