اظهارات مهم وزیر نیرو درباره خاموشی های اخیر
به گزارش دوست بلاگ، خبرنگاران : رضا اردکانیان با تاکید بر اینکه مسائل پیش آمده ناشی از بی تدبیری نیست گفت: با رخدادهای غیرقابل پیش بینی روبرو شدیم.

به گزارش به نقل از خبرآنلاین، اردکانیان در یک گفت وگوی زنده تلویزیونی درخصوص خاموشی های اخیر در کشور اضافه نمود: با رفع مسائل پیش آمده به مرور خاموشی ها کاهش پیدا کرد و در شرایط فعلی خاموشی نداریم.
وی با تاکید براین که همکاران فنی ما مشغول فعالیت شبانه روزی هستند، شرح داد: باید تا شنبه شرایط تامین برق کشور تثبیت شود چراکه هفته آینده دوباره هوای گرم پایدار خواهیم داشت.
وزیر نیرو در ادامه گفت: امروز نیاز مصرف 63 هزار و 990 مگاوات، روز گذشته 65 هزار و سه شنبه 66 هزار مگاوات بوده است. 40 درصد از این اندازه مصرف مربوط به دستگاه های سرمایشی است یعنی حدود 25 هزار مگاوات که 4 هزار مگاوات در دستگاه های دولتی مصرف می شود.
وی با تاکید بر اینکه مسائل پیش آمده ناشی از بی تدبیری نیست، اضافه نمود: با رخدادهای غیرقابل پیش بینی روبرو شدیم، بطور مثال از اواخر خرداد تا اواسط تیر، نیروگاه اتمی بوشهر از مدار خارج شد و هر روز 24 میلیون کیلووات ساعت انرژی را از دست دادیم که با بازگشت این نیروگاه به مدار بخشی از کمبود تولید جبران شد.
وزیر نیرو گفت: همکاری صنایع بزرگ با صنعت برق باعث کاهش بار مصرفی شد و فشار زیادی از شبکه برداشته شد. صنایعی که در این مدت انرژی مصرف نکنند، در آینده به همین اندازه، برق رایگان دریافت می کنند.
او ادامه داد: همچنین تقسیط مالیات و بیمه صنایعی که با صنعت برق در این ایام همکاری کنند، از دیگر تصمیم های دولت است. وی در خصوص اندازه جابه جایی بار با همکاری صنایع هم گفت: توانستیم با همکاری صنایع، 4 هزار مگاوات جابه جایی بار داشته باشیم درحالی که کمبود ما حدود 7 هزار مگاوات است که تلاش می کنیم به این عدد برسیم.
وزیر نیرو اضافه نمود: در شب توانسته ایم 100 درصد نیاز مصرف را تأمین کنیم و در شب گذشته خاموشی نداشتیم اما در روز این رقم هم اکنون 75 درصد است.اردکانیان در پایان از مردم درخواست کرد با استفاده بهینه برق و با رعایت الگوی مصرف کمک رسان شبکه برق کشور باشند.
منبع: اقتصادنیوزnamasho.com: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.