آشی برای درمان کم خونی و تقویت دستگاه گوارش ، این آش را سرد بخورید خواص اش بیشتر است
به گزارش دوست بلاگ، تمام مزه آش به گرم خوردنش است اما این، استثنا هم دارد. این آش در سبزوار، سرد سرو می گردد و بسیار مقوی و فوق العاده است.
خبرنگاران، هوای بهاری خیلی تعیین نیست؛ گاهی آن قدر گرم است که یک کاسه آش سرد هم می چسبد. باور کنید.
مواد لازم
500 گرم اسفناج(پاک نموده و درشت خرد کنید)
یک عدد پیاز
3 ق غ گردو خردشده
یک ق س نعنا
250 گرم رشته آشی
500 گرم ماست پر چرب
نمک و فلفل و به اندازه لازم
روغن
1. پیاز را به صورت خلالی ریز کنید و در یک قابلمه تفت دهید. بعد اسفناج را بیفزایید و تفت دادن را ادامه دهید. سپس یک پیمانه آب به همراه رشته به آن افزوده و اجازه دهید تا بپزد. بعد از آماده شدن حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا کاملا سرد گردد.
2. پس از سرد شدن هم آب آن را خالی کنید و در یک لیوان جدا نگه دارید. حالا ماست را به وسیله آب اسفناج رقیق کنید، در کاسه ای بریزیدو مخلوط اسفناج و رشته را به آن بیفزایید. در سرانجام گردوی خرد شده را هم به همراه نمک و فلفل به آن نیز به آنها اضافه کنید.
برای تزئین این آش می توانید از گردوی خرد شده و نعنا داغ بهره ببرید.
منبع: همشهری آنلاین