طرز تهیه خورش تره فرنگی به صورت مرحله به مرحله

به گزارش دوست بلاگ، تره فرنگی، یک سبزی سردسیری با طبعی گرم و خشک است و طرز تهیه خورش تره فرنگی یک ترفند هوشمندانه برای استفاده از خواص بی نظیر این سبزی است. این سبزی سیستم ایمنی بدن را تقویت نموده، سیستم گوارش را قوت می بخشد و حتی در کاهش وزن و لاغری هم موثر است. البته استفاده از تره فرنگی به خورشت تره فرنگی ختم نمی گردد و با این سبزی می توان انواع کوکوها و سوپ های خوشمزه دیگری هم طبخ کرد. حالا اگر دوست دارید درباره ابعاد و زوایا های طرز تهیه خورشت تره فرنگی بیشتر بدانید، با ما همراه باشید. در ادامه، جدول مشخصات غذایی خورش تره فرنگی را با هم می بینیم:

طرز تهیه خورش تره فرنگی به صورت مرحله به مرحله

خورش تره فرنگی

تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی20 دقیقه
زمان پخت غذابین 45 دقیقه تا 1 ساعت
میزان سختیمیانه

طرز تهیه خورش تره فرنگی خوشمزه

سبزیجات کمکی این خورشت مانند سبزیجات در طرز تهیه خورش کنگر ، نعنا و جعفری هستند و مثل همواره میزان نعنا باید کمتر باشد تا خورش تلخ نگردد. خورشت تره فرنگی ظاهری شبیه قورمه سبزی دارد، اما طعم آن به علت حضور تره فرنگی کاملا فرق دارد. در ادامه، مواد لازم و مراحل درست کردن خورش تره فرنگی خوشمزه را با هم می خوانیم:

مواد لازم برای تهیه خورشت تره فرنگی

برای تهیه این خورشت خوشمزه مواد اولیه زیر را آماده کنید. می توانید در تهیه این خورشت مانند طرز تهیه خورش ریواس ، از چاشنی لیمو عمانی استفاده نموده یا به جای آن میزانی آبلیمو یا آبغوره داخل غذا بریزید.

مواد لازممیزان مورد احتیاج
تره فرنگی2 عدد
گوشت خورشتی350 گرم
پیاز1 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق سوپ خوری
لیمو عمانی2 یا 3 عدد
جعفری سرخ شده150 گرم
نعنا خشک2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
دارچین و ادویه کاریبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

مراحل تهیه خورش تره فرنگی

دستور پخت خورشت تره فرنگی در ادامه آمده است:

  • مرحله اول: ابتدا جعفری را شسته و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج گردد. سپس، سبزی را به صورت ریز خرد نموده و در تابه ای مناسب با میزانی روغن مایع تفت دهید.
  • مرحله دوم: پس از اینکه جعفری سرخ شد، نعنای خشک را هم به تابه اضافه نموده و پس از یک تفت کوتاه، تابه را از روی حرارت بردارید.

نکته: دقت کنید که نعنای خشک زود می سوزد، پس نباید زمان تفت خوردن در این مرحله را طولانی کنید.

  • مرحله سوم: در این مرحله از طرز تهیه خورش تره فرنگی با گوشت ، تره فرنگی ها را بشویید و به صورت حلقه های هم مقدار، ترجیحا 1 تا 3 سانتی برش بزنید.
  • مرحله چهارم: حالا تره فرنگی ها را در تابه ای دیگر با میزانی روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شوند. سپس، آن ها را به مخلوط سبزیجات تفت خورده اضافه نموده و کنار بگذارید.
  • مرحله پنجم: پیاز را به صورت نگینی خرد نموده و همراه با میزانی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی گردد.
  • مرحله ششم: پس از چند دقیقه، تکه های گوشت را همراه با بقیه ادویه ها به پیاز اضافه نموده و تفت دهید تا گوشت سرخ شده و عطر ادویه ها بلند گردد.
  • مرحله هفتم: در ادامه، رب را هم به مخلوط گوشت و پیاز اضافه نموده و میزانی تفت دهید تا رنگ باز کند.
  • مرحله هشتم: حالا مخلوط سبزیجات و تره فرنگی را به مواد خورشت اضافه نموده و میزانی آب روی مواد بریزید. سپس، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد.
  • مرحله نهم: لیمو عمانی ها را به صورت درسته داخل میزانی آب ولرم قرار دهید تا تلخی پوست آن ها گرفته گردد. سپس، با چنگال روی لیموها چند سوراخ ایجاد نموده و در نیم ساعت پایانی پخت، آن ها را همراه با میزانی نمک به خورشت تره فرنگی اضافه کنید.

چند نکته کاربردی در تهیه خورش تره فرنگی خوشمزه

در طرز تهیه خورش تره فرنگی، این نکات را هم در نظر داشته باشید:

  • در برخی رسپی ها از میزانی سبزی شنبلیله هم استفاده می گردد. البته دقت کنید که حتما میزان تره فرنگی و مزه آن باید در این خورش غالب باشد.
  • برای لعاب دادن به خورشت می توانید در مواد اولیه، از 1 قاشق آرد گندم حل شده در نصف لیوان آب سرد استفاده نموده یا میزانی سیب زمینی به خورشت اضافه کنید.
  • استفاده از آب قلم یا استاک مرغ یا گوشت به جای آب خالص، طعم بهتری به خورش شما می دهد.
  • طرز تهیه خورشت تره فرنگی با مرغ هم به همین ترتیب است. با این تفاوت که مرغ، به زمان پخت کمتری احتیاج دارد.
  • اگر بخواهید می توانید با جایگزین کردن میزانی لوبیا چیتی، پنیر کورد یا توفوی سرخ شده به جای گوشت، یک خورشت تره فرنگی گیاهی و خوشمزه درست کنید.
  • در صورت استفاده از حبوبات در این خورش، حتما آن ها را از شب قبل بخیسانید و چند بار آب آن ها را عوض کنید.

خورش تره فرنگی را روی سفره بچینید…

طرز تهیه خورش تره فرنگی را به همراه نکات تهیه آن برای شما گفتیم. پیشنهاد می کنیم این خورش خوشمزه را تهیه نموده و از طعم آن لذت ببرید. شما می توانید از این خورش برای پذیرایی از مهمان هایتان نیز بهره ببرید.

البته، اگر قصد برپایی یک مهمانی مفصل را دارید، خورش ها و غذاهای ساده را خودتان آماده نموده و تهیه دیگر غذاهای سخت و زمان بر را به سفارش غذا خبرنگاران بسپارید. در خبرنگاران انواع خورش و انواع غذاهای سنتی و فست فودی وجود داشته و می توانید میز پذیرایی خود را با غذاهای آن تکمیل کنید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 7 بهمن 1403 بروزرسانی: 7 بهمن 1403 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 19479

به "طرز تهیه خورش تره فرنگی به صورت مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش تره فرنگی به صورت مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید