چطور بابا غنوش درست کنیم؟

به گزارش دوست بلاگ، بابا غنوش یا بابا غنوج که با نام های بابا گانوش و بابا قانوش هم از آن یاد شده و به آن متبل بادمجان هم گفته می گردد یک پیش غذای خوشمزه و ساده است که در کشورهای خاورمیانه همواره محبوب بوده. این پیش غذا در اصل لبنانی است اما در کشورهای دیگر هم به همان شکل یا با کمی تغییر تهیه می گردد. مواد اصلی برای تهیه کردن متبل بادمجان شامل بادمجان کبابی، سیر، روغن زیتون، ارده و آب لیمو ترش است اما در بعضی کشورها مواد دیگری مثل مایونز، پنیر لبنه یا ماست هم به دستور پخت بابا غنوش اضافه می گردد. با این قسمت از آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ همراه باشید تا طرز تهیه بابا غنوش با پنیر لبنه را یاد بگیرید.

چطور بابا غنوش درست کنیم؟

مواد لازم برای بابا غنوش

  • ارده: 3 قاشق غذاخوری
  • بادمجان: 3 عدد بزرگ
  • پنیر لبنه: 1.5 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش تاره: 1.5 قاشق غذاخوری
  • سیر: 2 حبه
  • فلفل قرمز: 1 قاشق چای خوری
  • زیره: 1 قاشق چای خوری
  • نمک: به میزان لازم
  • نان پیتا: 2 عدد برای سرو غذا
  • خیار، هویج و کرفس: به میزان دلخواه برای سرو غذا
  • جعفری، کنجد و گوجه فرنگی گیلاسی: برای تزیین

طرز تهیه بابا غنوش (متبل بادمجان)

1.

برای آغاز بادمجان ها را روی حرارت کبابی کنید. می توانید این کار را روی کباب پز یا حتی روی شعله مستقیم گاز انجام دهید.

2.

پس از خنک شدن بادمجان ها پوست آن ها را جدا کنید. سپس با استفاده از میکسر، گوشت کوب برقی یا گوشت کوب عادی آن ها را پوره کنید.

3.

پوست سیرها را جدا و آن ها را له کنید و به پوره بادمجان بیفزایید.

4.

پنیر لبنه، ارده، روغن زیتون، آب لیموترش را به همراه زیره، فلفل قرمز و نمک به پوره بادمجان و سیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

5.

نان پیتا را با استفاده از چاقو به قطعات مثلثی کوچک برش بزنید و آن ها را درون سینی فر بچینید. روی نان ها را با از روغن زیتون چرب کنید.

6.

نان ها را به مدت 10 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. در این مورد نیازی به گرم کردن فر از قبل نیست.

7.

تا برشته شدن نان ها، سبزیجاتی که برای کنار بابا غنوش انتخاب نموده بودید را به صورت خلال های بزرگ و یک اندازه برش بزنید تا در کنار نان های پیتا در ظرف سرو قرار دهید.

8.

برای سرو، بابا غنوش را با استفاده از کنجد، کمی روغن زیتون، جعفری تازه خرد شده، فلفل قرمز و گوجه فرنگی تزیین کنید. خیار، هویج، کرفس و نان های پیتا را در کنار ظرف بابا غنوش قرار دهید.

چطور سالاد سزار درست کنیم؟

چطور پیتزا رولی درست کنیم؟

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 22 آذر 1398 بروزرسانی: 27 فروردین 1399 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 88

به "چطور بابا غنوش درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور بابا غنوش درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید