نقاشی های امیرشهاب رضویان مقابل کاخ سفید
به گزارش دوست بلاگ، خبرگزاری ایسنا: امیرشهاب رضویان - سینماگر ایرانی - مجموعه ای از نقاشی هایش را با موضوع صلح و دوستی مقابل کاخ سفید در واشنگتن به نمایش گذاشت که مورد استقبال مخاطبان آمریکایی قرار گرفت.
این نمایشگاه حرکتی تاثیرگذار از سینماگری آرام است که علاوه بر سینما در نوشتن، نقاشی و عکاسی هم فعالیت دارد. رضویان که در سفری زمینی و طولانی در آمریکا و کانادا، به برگزاری نمایشگاه هایی متنوع از نقاشی هایش پرداخته، همزمان مشغول ساخت مستندی از این نمایشگاه و سفر خود است.
رضویان با نقی جلاده یکی از همکلاسی های دبیرستانی خود با یک خودرو سواری سفری 10 هزار کیلومتری را آغاز کرده و در شهرهای مختلف آمریکا و کانادا، مجموعه ای از نقاشی هایش را که در قطع بزرگ و به صورت سیاه و سفید اجرا شده اند، به نمایش گذاشته است.
اولین نمایشگاه او روز 22 شهریور ماه مقابل موزه هنر فیلادلفیا برگزار گشت و پس از آن در مقابل موزه هنرهای مدرن نیویورک، خیابان پنجم منهتن، منطقه چلسی نیویورک، منطقه جنگلی نیوجرسی و منطقه جنگلی ویرجینیا، نمایشگاه خود را برگزار کرد. نقاشی های او روز اول مهر ماه با همکاری انجمن دانشجویان ایرانی دانشگاه پنسیلوانیا و انجمن کافه سینما در گالری پترسون دانشگاه پنسیلوانیا به نمایش گذاشته شد که مورد استقبال دانشجویان و علاقه مندان ایرانی و غیرایرانی شهر استیت کالج قرار گرفت.
همزمان فیلم مینای شهر خاموش ساخته این کارگردان در یکی از سالن های این دانشگاه به نمایش درآمد و پس از آن رضویان به گفت و شنود با حاضران درباره نقاشی ها و فیلم هایش پرداخت.
آخرین بخش سفر رضویان برگزاری نمایشگاه نقاشی در گالری کوئین تورنتو خواهد بود. طی هفت سال گذشته کارهای هنری بیش از 280 هنرمند از سراسر جهان در این گالری به نمایش در آمده است.
رضویان درباره نقاشی هایش گفت: موضوع نقاشی هایم خاطره، رویا، جنگ و صلح است و 12 تابلو را که حاصل سال 1375 تا 1395 است، برای این پروژه انتخاب کرده ام. سفرمان طولانی است و در مکان های بسیاری نمایشگاه خواهم داشت. نقاشی هایم مدل خاص خودم است؛ وسیله کارم یک مداد، یک پاک کن، یک روان نویس و برگی کاغذ سفید است. ساده نقاشی می کنم و در نقاشی هایم هم قصه می گویم.
امیرشهاب رضویان متولد 1344 در همدان، کارگردان سینماست. حاصل کارش در سینما ساخت بیش از 40 فیلم کوتاه، مستند، پویانمایی و کارگردانی هفت فیلم سینمایی سفر مردان خاکستری (1379)، تهران ساعت هفت صبح (1381)، مینای شهر خاموش (1385)، تابستان عزیز (1388)، روزی که مینا گم شد (1390)، سفر زمان (1392) و یک دزدی عاشقانه (1394) است.
رضویان در کنار کارگردانی، می نویسد، عکاسی می کند و گاه نقاشی می کند. اولین بار در سپتامبر سال 1996 دو اثر نقاشی از وی در نمایشگاه جمعی هنرمندان در گالری اشتول ورک در شهر کلن به نمایش درآمد و در سال 1997 یکی از نقاشی های او به عنوان پوستر روز جهانی مبارزه با نژادپرستی در ماه مارس 1997 در هلند چاپ شد.
چاپ چهار کارت پستال از نقاشی های او در سال 1376، چاپ مجموعه ای از داستان ها و نقاشی هایش در کتاب داستان مسافر در سال 1392 و شرکت دادن دو نقاشی در نمایشگاه جمعی نگارخانه های جهان در ایران در نگارخانه زندان قصر در مردادماه 1393 و طراحی و اجرای پوستر بیست ونهمین جشنواره بین المللی فیلم های نوجوانان همدان در مهرماه 1394 از دیگر فعالیت های او در زمینه نقاشی است.
این کارگردان می گوید که این سبک نقاشی را از بچه ها یاد گرفته است و جز این شیوه، در سبک دیگری قادر به نقاشی نیست. ادعایی در طراحی و رنگ ندارد و فقط موضوع هایی را که دوست دارد و گاه بخشی از رویاها و خاطره هایش است نقاشی می کند و از ترکیب بندی هایی استفاده می کند که خاص خودش است. آن گونه که می تواند نقاشی می کند و ترجیح می دهد بی سر و صدا در فاصله فیلم هایش نقاشی کند و به عبارتی دیگر در فاصله نقاشی هایش فیلم بسازد.
منبع: برترین ها