ناسا هم به یاری بیماران کرونایی شتافت

به گزارش دوست بلاگ، مرکز تحقیقات پروازی آرمسترانگ(ARMSTRONG FLIGHT RESEARCH CENTER) ناسا با بیمارستان آنتلوپ ولی(ANTELOPE VALLEY) کالیفرنیا برای توسعه درمانی برای بیماری کووید-19 همکاری نموده است.

ناسا هم به یاری بیماران کرونایی شتافت

به گزارش خبرنگاران، ناسا با بیمارستان آنتلوپ ولی واقع در شمال شهر لس آنجلس، کالیفرنیا همکاری نموده است تا با توسعه تجهیزات پزشکی به بیماران مبتلا به بیماری کووید-19 یاری کند.

مرکز تحقیقات پروازی آرمسترانگ ناسا با بیمارستان آنتلوپ ولی، سیتی آو لنکستر(the City of Lancaster)، ویرجین گلکتیک (Virgin Galactic)، شرکت اسپیس شیپ (TSC) و کالج آنتلوپ ولی به منظور ایجاد ایده های نوآورانه و توسعه تجهیزات پزشکی برای برطرف کمبودهای احتمالی تجهیزات پزشکی همکاری نموده است.

جیم برایدنستاین(Jim Bridenstine) مدیر ناسا گفت: ناسا مکانی نیست که در آن تنها دانشمندان، مهندسین و کاشفان حضور دارند و در واقع فرای این ها است و ما در واقع عضوی از جامعه هستیم. در چنین زمان هایی بسیار مهم است که ما از خبرگی نیروهای خود برای یاری به جامعه و ملت خود استفاده کنیم.

این مرکز با متخصصان پزشکی در بیمارستان همکاری می نماید تا راهکار های نوینی برای توسعه تجهیزات مورد احتیاج پزشکی که در دسترس نیست ، ارائه دهد.

یکی از کوشش های آنها ساخت نمونه اولیه هود اکسیژن(oxygen hood) بود که اکنون پزشکان در بیمارستان از آن استفاده می نمایند.

گزارشها حاکی از اینست که طی هفته آینده فراوری 500 هود اکسیژن در مرکز فیث شرکت اسپیس شیپ در موهاوی شروع خواهد شد.

این دستگاه که توسط مایک باتیگیگ(Mike Buttigieg) مهندس ناسا ساخته شده است، یک هود اکسیژن مورد احتیاج برای بیماران مبتلا به بیماری کووید-19 است که از آن می توان برای بیمارانی که علائم جزئی دارند استفاده کرد و دیگر احتیاجی به استفاده از ونتیلاتور برای این بیماران نیست که این موضوع میزان احتیاج به ونتیلاتور را که اکنون کمبود آن در آمریکا به معضل تبدیل شده، کاهش می دهد.

این دستگاه مانند دستگاه فشار جریان هوای همیشه مثبت(CPAP) عمل می نماید تا اکسیژن را وارد ریه های بیمار که عملکرد آنها کند شده، کند.

دیوید وراک(David Voracek) تکنسین مهندس ارشد مرکز تحقیقات پروازی آرمسترانگ گفت: ما از نیروهای متخصص مان در زمینه نوآوری، مهندسی، طراحی و ساخت سیستم های منحصر به فرد یاری گرفتیم تا بتوانیم از پس چالش هایی که بیماری کووید-19 برای ما ایجاد نموده، برآییم.

آلن پارکر(Allen Parker) مهندس ناسا و تیم او پیروز به طراحی یک سایبان(canopy) شده اند که پزشکان می توانند درون آن به راحتی و دور از بیماران مبتلا به بیماری کووید-19 باشند و در همان حال نیز می توانند به بیماران نظارت نمایند.

پارکر گفت: بیمار در داخل این سایبان قرار خواهد گرفت و آلودگی های ویروسی آئروسل به وسیله فیلتر ویروسی که در سایبان قرار گرفته است خارج می گردد. با انجام این کار پزشکان می توانند آزادانه با بیمار در خارج از سایبان و با حداقل خطر ارتباط داشته باشند.

ایرانیرو: ایرانیرو: سفر به زیباترین شهرهای ایران، تبریز، مشهد، اصفهان، شیراز، یزد

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 6 مهر 1400 بروزرسانی: 6 مهر 1400 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 4646

به "ناسا هم به یاری بیماران کرونایی شتافت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ناسا هم به یاری بیماران کرونایی شتافت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید