خبرنگاران برترین های جشنواره و اردوی ملی عکس بوشهر معرفی شدند
به گزارش دوست بلاگ، بوشهر-خبرنگاران- برترین های نخستین جشنواره و اردوی ملی عکس بوشهر روز دوشنبه در آئینی معرفی و تجلیل شدند.

به گزارش خبرنگاران، سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بندر بوشهر روز دوشنبه به رسانه ها اعلام کرد: نخستین جشنواره و اردوی ملی عکس بوشهر با همکاری انجمن سینمای جوانان استان و با هدف شناسایی ظرفیت های حوزه مردم شناسی، گردشگری و مستند نگاری برگزار شد.
مسعود غلام زاده فرد هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی میراث فرهنگی، هویتی، تاریخی و گردشگری شهر بوشهر در سطح ملی و بین المللی، باز تولید اشتغال فرهنگی به صورت مستقیم و غیرمستقیم در منطقه، تقویت و مستندنگاری شهری از طریق تولید محتوا و نقش پذیری شهر بوشهر به عنوان شاهراه دریایی ابریشم مطرح نمود.
وی ادامه داد: در جشنواره و اردوی ملی عکس بوشهر عکاسانی از استان های بوشهر، کردستان، آذربایجان غربی، اصفهان، همدان، کرمان، فارس، تهران و گیلان شرکت داشتند که در مجموع 876 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند.
غلام زاده فرد ادامه داد: در این جشنواره میثم حبشی، عبدالخالق عیسوندی و جلیل گلستانیان به ترتیب به عنوان های نخست تا سوم دست پیدا کردند.
وی افزود: همچنین افسانه جعفری، ساره شادکام، زهرا رجب پور، علی نصوری، هادی حسینی، بهروز دربندی، سارا رستمی و مهدی خرمایی پور نیز شایسته تقدیر معرفی شدند.
غلامزاده فرد مطرح نمود: تا به امروز شهرهای بم، لاهیجان و تویسرکان برای برپایی نمایشگاه مشترک با بوشهر اعلام آمادگی کردند که در این نمایشگاه عکس هایی از زیبایی های بوشهر و شهر محل برپایی نمایشگاه به صورت مشترک برپا می شود.
وی ادامه داد: از جمله هنر گرانمایه بندر تاریخی بوشهر هنر عکاسی است که شکل گیری آن در بوشهر را باید از دوره قاجاریه مرور کرد که از سوی عکاسان خارجی تصاویری از مردم و اماکن مختلف بوشهر ثبت شد.
منبع: ایرناایرانیرو: ایرانیرو: سفر به زیباترین شهرهای ایران، تبریز، مشهد، اصفهان، شیراز، یزد
dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری
بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما