تنوع گیاهی از دلایل خوش طعم بودن عسل سرایان

به گزارش دوست بلاگ، بافت گیاهی متنوع شهرستان سرایان باعث شده است که عسل در طعم های متنوع و با کیفیت مرغوب در این شهرستان فراوری گردد.

تنوع گیاهی از دلایل خوش طعم بودن عسل سرایان

بافت گیاهی متنوع شهرستان سرایان فرصت خوبی را برای کندو داران این شهرستان ایجاد نموده است.

یکی از کندو داران سرایانی گفت: در ابتدای سال از فرصت موجود در کویر مانند گل های کما برای فراوری عسل استفاده می کنیم.

هزار و 500 هکتار از مزارع پنبه و آفتاب گردان سرایان نیز ظرفیت ویژه ای برای فراوری عسل فراهم نموده است.

یکی دیگر از زنبور داران سرایانی اظهار کرد: اوایل مرداد به دلیل فراوانی شهد و گرد گل آفتاب گردان و پنبه عسل پرخاصیت و مرغوبی برداشت می کنیم.

او ادامه داد: از اوایل شهریور نیز زنبور ها را برای فراوری عسل از گل های زعفران آماده می کنیم.

با این حال این کارگران تلاشگر و خستگی ناپذیر کوچک تا به امروز شهد فراوانی را روانه کندو های عسل نموده اند.

عسل تنها یکی از فرآورده های این حشره پر فایده است که زنبور داران از آن منتفع می شوند.

فراوری ژل رویال، برداشت گرده گل و فراوری ملکه با کیفیت که به سایر شهرستان ها ارسال می گردد از دیگر فراوریات زنبور داران سرایانی است.

بردبار مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان گفت: حدود 3 هزار و 600 کندوی زنبور عسل در این شهرستان وجود دارد که در طول سال 95 نفر از زنبور داران به پرورش زنبور عسل مشغولند.

زنبور داری صنعتی سودآور، که نیازمند توجه و حمایت به ویژه در بخش فرآوری و بسته بندی آن است.

پیش بینی می گردد سال جاری 95 زنبور دار این شهرستان بیش از 26 تن عسل برداشت نمایند.

خبرنگاران خراسان جنوبی بیرجند

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 23 شهریور 1401 بروزرسانی: 23 شهریور 1401 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 15264

به "تنوع گیاهی از دلایل خوش طعم بودن عسل سرایان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تنوع گیاهی از دلایل خوش طعم بودن عسل سرایان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید