برکناری دو وزیر استرالیایی به خاطر رسوایی های جنسی خبرنگاران

به گزارش دوست بلاگ، نخست وزیر استرالیا در راستای مقابله با آزار جنسی زنان، دو وزیر کابینه خود را به خاطر رسوایی های جنسی برکنار کرد.

برکناری دو وزیر استرالیایی به خاطر رسوایی های جنسی خبرنگاران

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، اسکات موریسون نخست وزیر استرالیا اظهار داشت در راستای تشدید تلاش برای مقابله با آزار جنسی علیه زنان این کشور، وزرای دادگستری و دفاع را برکنار می کند.

به نوشته روزنامه گاردین، موریسون که تحت نقدها شدید داخلی قرار گرفته است نهایتاً اعلام کرده قصد دارد در دولت خود اصلاحاتی را در حمایت از زنان ایجاد کند.

به همین دلیل، کریستین پورتر وزیر دادگستری دولت استرالیا از کار برکنار می شود تا تحقیقات درباره تجاوز او به یک دختر 16 ساله در سال 1988 آغاز شود. گفته می شود قربانی این تجاوز تابستان سال گذشته در اثر خودکشی جان باخته است. با این حال پورتر این اتهام را رد می کند.

از سوی دیگر لیندا رینولدز وزیر دفاع استرالیا نیز که از مدت ها پیش به عدم رسیدگی صحیح به تحقیقات درباره تجاوز به یکی از کارکنانش متهم شده بود، از مقام خود برکنار شد.

با اینکه این دو از وزیر برکنار شده اند، با دریافت مقام هایی پایین تر، در کابینه اسکات موریسون نخست وزیر استرالیا باقی خواهند ماند.

اواخر اسفند گذشته تظاهرات گسترده ای در اعتراض به خشونت علیه زنان در شهر های مختلف استرالیا برگزار گشت.

این اعتراضات یک روز پس از آن برگزار گشت که مأموران پلیس لندن تجمع شهروندان در سوگ قتل یک زن توسط مأمور پلیس را برهم زده و شماری با بازداشت کردند.

صد ها فرد معترض در برابر مجلس استرالیا و ساختمان دولت و دفتر موریسون که در مجاورت هم در شهر کانبرا قرار دارند، تجمع اعتراضی برگزار کردند. از سوی دیگر چیزی حدود شش هزار نفر در برابر ساختمان مجلس این کشور در شهر سیدنی تجمع یافتند.

بر روی برخی پلاکارد های حاضران در برابر ساختمان دولت، شعار محل تجاوز به چشم می خورد که به اتهامات مطرح شده در این زمینه در سال 2019 بازمی گشت.

پانزدهم فوریه سال 2019، بریتنی هیگینز یکی از اعضای سابق حزب لیبرال مدعی شد در دفتر رینولدز، از سوی یکی از کارمندان، مورد تجاوز جنسی قرار گرفته است. این زن استرالیایی می گوید وزیر دفاع از وی حمایت نکرده و درباره این مسئله لاپوشانی کرده است.

چندی پیش، رینولدز از هیگینز به خاطر اینکه وی را گاو دروغگو خطاب کرده بود، عذرخواهی کرد. هیگینز در تجمع اعتراضی اخیر در برابر مجلس استرالیا به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: ما اساساً باور داریم نظام فعلی از هم گسیخته است.

گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

مجله میهن 128: مجله میهن 128 | آخرین اخبار ورزشی جهان

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 6 مهر 1400 بروزرسانی: 6 مهر 1400 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 9637

به "برکناری دو وزیر استرالیایی به خاطر رسوایی های جنسی خبرنگاران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برکناری دو وزیر استرالیایی به خاطر رسوایی های جنسی خبرنگاران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید