برای اینکه به آرتروز مبتلا نشوید دور این خوردنی ها را خط بکشید

به گزارش دوست بلاگ، بعضی از مواد غذایی بروز علائم آرتروز را تشدید می نمایند و به سلامت مفاصل شما آسیب می زنند.

برای اینکه به آرتروز مبتلا نشوید دور این خوردنی ها را خط بکشید

به گزارش گروه رسانه های خبرنگاران، آرتروزفقط مربوط به سالمندان نیست و 300 هزار کودک، مبتلا به یکی از 100 نوع مختلف این بیماری هستند. این عارضه یک بیماری پیشرونده است که می تواند در نهایت توانایی فرد حتی برای مراقبت از خودش را بگیرد. پزشکان برای درمان این بیماری دارو تجویز می نمایند و گاهی هم عمل جراحی انجام می گیرد، اما آرتروز درمان ندارد.

از طرفی غذا هایی وجود دارد که علائم آرتروز را به مراتب بدتر می نمایند. بعضی از غذاها، به مفاصل شما آسیب می زنند. در ادامه به معرفی بعضی از این مواد غذایی می پردازیم.

چربی های اشباع شده

چربی های اشباع شده در گوشت قرمز، کره و پنیر یافت می شوند. این چربی های اشباع باعث ایجاد التهاب در بافت چربی می شوند. این نوع التهاب به ویژه برای قلب شما خطرناک است و تعیین شده است که باعث درد و ورم مفاصل می گردد.

به علاوه این چربی ها پیری و التهاب را تحریک می نمایند و مصرف آن ها با احتمال بیشتر بروز بیماری های التهابی مانند دیابت، بیماری های قلبی، نارسایی کلیه و آلزایمرهمراه است.

اسید های چرب امگا 6

ممکن است درباره اسید های چرب امگا 3 شنیده باشید. آن ها برای کنترل التهاب بسیار مهم هستند، اما اسید های چرب امگا 6 می توانند بدن شما را به سمت فراوری مواد شیمیایی و ایجاد التهاب سوق دهند. اسید های چرب امگا 6 را در روغن های ذرت، گلرنگ، آفتابگردان، سویا و روغن نباتی جامد و محصولاتی که حاوی این روغن ها هستند، خواهید یافت؛ بنابراین بهتر است روغن های غنی شده امگا 6 را با روغن کانولا، تخم کتان، گردو و روغن زیتون جایگزین کنید. اسید های چرب omaga-6 در چربی های ترانس و روغن سرخ کردن تجاری هم یافت می شوند.

غذا های فرآوری شده

غذا های فرآوری شده حاوی مواد زیادی هستند که باعث التهاب می شوند. یکی از بدترین آن ها روغن های چربی ترانس یا جزئی هیدروژنه است. این روغن ها باعث ایجاد التهاب سیستمیک می شوند و در ده ها بیماری از بیماری های قلبی تا سرطان ها نقش دارند.

چربی های ترانس را در نان ها، موادغذایی پخته شده، میان وعده هایی مانند چیپس سیب زمینی یا پاپ کورن مایکروویو، مواد غذایی سرخ شده، خامه شیرینی و مارگارین پیدا خواهید کرد.

نمک

بدن شما برای عملکرد صحیح خود به نمک احتیاج دارد، اما مقدار زیاد نمک باعث فشار خون بالا می گردد که به ابتلا به سکته های مغزی، بیماری کلیوی و حمله قلبی یاری می نماید. نمک زیاد باعث کاهش کلسیم و پوکی استخوان، التهاب سلولی و صدمه به مفاصل می گردد.

ساده ترین راه برای کاهش مصرف نمک، متوقف کردن خوردن غذای فرآوری شده و سرخ شده است.

مواد قندی

مواد قندی باعث می شوند بدن شما سیتوکین ها را آزاد کند و این مواد باعث التهاب و افزایش درد و آرتروز می شوند.

غلات تصفیه شده

غلات تصفیه شده شامل آرد سفید و برنج سفید، باعث افزایش گلوکز خون می شوند و نشانگر های التهابی را افزایش می دهند. علاوه بر این، اگر به گلوتن حساس هستید، محصولات ساخته شده از گندم ممکن است باعث درد مفاصل شوند. اگر بعد از خوردن گندم دچار بثورات، میگرن، خستگی یا درد مفاصل شوید، ممکن است به گلوتن حساس باشید.

از هر چیزی که از آرد سفید ساخته شده خودداری کنید. خوردن غلات کامل باعث کاهش التهاب می گردد، بنابراین جایگزینی غلات تصفیه شده از اهمیت بالایی برخوردار است.

منبع:باشگاه خبرنگاران

گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

مجله میهن 128: مجله میهن 128 | آخرین اخبار ورزشی جهان

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 6 مهر 1400 بروزرسانی: 6 مهر 1400 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 687

به "برای اینکه به آرتروز مبتلا نشوید دور این خوردنی ها را خط بکشید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برای اینکه به آرتروز مبتلا نشوید دور این خوردنی ها را خط بکشید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید