بازدید بشار اسد از یک روستای آسیب دیده در حومه لاذقیه
به گزارش دوست بلاگ، رئیس جمهور سوریه از یکی از روستاهایی که در جریان آتش سوزی اخیر این کشور دچار خسارت شده بود بازدید کرد.

به نقل از خبرگزاری سانا، بشار اسد رئیس جمهور سوریه ساعتی قبل از روستای بلوران واقع در حومه لاذقیه بازدید کرد.
این منطقه، یکی از مناطقی است که در جریان آتش سوزی بی سابقه اخیر در سوریه دچار خسارت شد. در جریان این آتش سوزی گسترده، مساحت زیادی از زمین های زراعی در 3 استان دچار خسارت شد.
بشار اسد در جریان این بازدید، به سخنان ساکنان این روستا و مسائل آنها و ضرورت جبران خسارات های وارده به زمین های کشاورزی آنها گوش داد. حسین مخلوف وزیر امور محیط زیست و حسان قطنا وزیر کشاورزی سوریه نیز بشار اسد را در این بازدید همراهی کردند.
چندی قبل استان های طرطوس، لاذقیه و حمص درگیر یک آتش سوزی گسترده شده بودند.
، ایرنا
منبع: ایران آنلاینگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.