هیپنوتیزم و کاربردها

به گزارش دوست بلاگ، به گزارش خبرگزاری خبرنگاران، حدیث تقدیری مهر؛ روانشناس و هیپنوتراپیست در گفت و گو با خبرگزاری خبرنگاران به علم هیپنوتیزم و کاربردهای آن پرداخت:

هیپنوتیزم و کاربردها

از انجایی که ما نود درصد از ضمیر ناخود مطلع استفاده میکنیم و تنها ده درصد به صورت مطلعانه بر روی اعمال خود کنترل داریم این نکته بسیار حائز اهمیت میباشد که ضمیر ناخوداگاه ما برنامه ریزی درستی دارد یا نه!

راه دستیابی به ضمیر ناخودمطلع به وسیله هیپنوتیزم به این صورت می باشد که از فرکانس مغزی بتا که حالت بیداری و مطلعی است به فرکانس مغزی آلفا که حالت خواب آلودگی است و در فرکانس آلفا که به ضمیر ناخودمطلع دسترسی داریم میتوان تلقینات مورد احتیاج برای برنامه ریزی که از قبل معین شده القأ کرد و این امر بسته به مقاومت ضمیر ناخودمطلع و تلقین پذیری هر شخص در تعداد جلسات معمولا از سه تا هفت جلسه اتفاق می افتد.

از کاربردهای مؤثر هیپنوتراپی در درمان انواع فوبی ، برطرف استرس و اضطراب ، کنترل افکار مزاحم و وسواسی ، برطرف دردهای روان تنی، درمان طرحواره های معیوب، خنثی کردن خاطرات بعد از تروما، تقویت حافظه و درمان اختلال بی خوابی و .... می توان بهره برد.

هینوتیزم به دو صورت خود هیپنوتیزم و دگر هیپنوتیزم است که در خود هیپنوتیزم شخص می تواند با قرار دریافت در مکانی مناسب و آرام به صورت نشسته یا دراز کشیده با انجام تنفس دیافراگمی و شمارش معکوس معمولا از صد به یک یا چهل به یک یا بیست و یک به یک و یا هفت به یک در حالت آلفا قرار بگیرد و با توجه و تمرکز و القأ تلقینات به خود، ضمیر ناخودمطلع خود را برنامه ریزی کند. به اسم مثال شخصی که مضطرب است با تلقین من در آرامش مطلقم ، هیچ تنشی در من وجود ندارد با مداومت روزانه که بهتر است هر روز در زمان معین باشد به مدت ده دقیقه الی یک ربع به مدت بیست و یک الی چهل روز برای هر مورد و میتواند بلافاصله قبل از به خواب رفتن که ضمیر ناخودمطلع به صورت اتوماتیک اماده است و بلافاصله بعد از بیدار شدن از خواب که حالت خواب آلودگی است برترین زمان برای تلقینات به ضمیر ناخوداگاه است.

اما در دگر هیپنوتیزم یک هیپنوتیزور که با مشاوره و تشخیص تلقینات مناسب را آماده نموده شخص را با انجام تکنیک های ارام سازی به حالت آلفا میبرد و زمانی که مقاومت ضمیر ناخودمطلع از بین رفت و اماده پذیرش شد تلقینات داده شده و سپس فرد به وسیله هیپنوتیزور به حالت عادی برمیگردد.

پایگاه اینترنتی مأوا: پایگاه اینترنتی مأوا، مجله خبری و تحلیلی

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 15 مرداد 1400 بروزرسانی: 15 مرداد 1400 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 10554

به "هیپنوتیزم و کاربردها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هیپنوتیزم و کاربردها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید