محصولات مبتنی بر اینترنت اشیا صاحبان خود را فریب می دهند
به گزارش دوست بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از انگجت، محصولات مبتنی بر اینترنت اشیا مجهز به انواع حسگر بوده و برای دریافت و انتقال انواع داده ها بدون احتیاج به دخالت انسان به کار می فرایند. این محصولات در آینده بر روی انواع خودروها، لوازم آشپزخانه، ترموستات ها، قفل های درب ها، دستیارهای صوتی و حتی تجهیزات بیمارستانی نصب خواهند شد و هرگونه اختلال در عملکرد آنها می تواند مشکلاتی جدی ایجاد نموده و حتی زندگی افراد را به مخاطره بیندازد.

شرکت های فناوری خصوصی فراوری چنین محصولاتی را به طور گسترده و با کاربردهای فراوان شروع نموده اند. اما مهندسان نرم افزار نسبت به ایمن سازی فراوریات مرتبط با اینترنت اشیا اهتمام لازم را ندارند. فراوری سریع محصولات جدید هم نسبت به ایمن سازی آنها اهمیت بیشتری برای شرکت های خصوصی دارد و این اهمال در آینده چالش هایی اساسی ایجاد خواهد نمود.
آنالیز که در این زمینه توسط آدری کورت کرونین محقق دانشگاه آمریکن اجرا شده، حاکیست حدود 70 درصد از تمامی محصولات مبتنی بر اینترنت اشیا آسیب پذیری های امنیتی مختلفی دارند که بخش عمده آنها مربوط به استفاده از نرم افزارهای ناایمن و بخش دیگری از آنها ناشی از استفاده از سیستم های ارتباطی و مخابراتی رمزگذاری نشده است.
از سوی دیگر قوانینی وجود ندارد که باعث گردد شرکت های تجاری و فناوری در برابر حملات هکری از نظر حقوقی مسئولیت پذیر باشند و مجبور شوند مسئولیت این حملات را بر عهده بگیرند. البته باید توجه داشت که رمزگذاری اطلاعات یادشده هم هزینه های اضافی به شرکت ها تحمیل می نماید و هم باعث می گردد آنها نتوانند به راحتی به اطلاعات خصوصی افراد دسترسی یابند. مجموعه این رویدادها و تبعات آنها می تواند بر روی افزایش استفاده از محصولات اینترنت اشیا تأثیر منفی بگذارد.
منبع: خبرگزاری مهرگروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت
مجله میهن 128: مجله میهن 128 | آخرین اخبار ورزشی جهان