دلمه قارچ با مرغ
به گزارش دوست بلاگ، دلمه قارچ با مرغ یا همان قارچ شکم پر از خوشمزه ترین نوع دلمه می باشد، این غذا را می توان در دسته پیش غذاها و یا فینگرفودها قرار داد.همچنین این غذا برای بچه ها بسیار مناسب است
چندسال اخیر فینگرفود به سفرهای ایرانی راه باز نموده است دلمه قارچ با مرغ یا همان قارچ شکم پر از خوش مزه ترین نوع دلمه می باشد، این غذا را می توان در دسته پیش غذاها و یا فینگرفودها قرار داد.همچنین این غذا برای بچه ها بسیار مناسب است.به دلیل داشتن قارچ و مرغ که از برترین مواد گروه پروتئینی محسوب می شوند، ارزش غذایی بسیاری را به خود اختصاص داده اند. دلمه قارچ این قابلیت را دارد که بتوانید مواد اولیه آن را متناسب با سلیقه و ذائقه غذایی خود تغییر داده و مواد آن را کم و یا زیاد کنید. دلمه قارچ به دلیل طعم خوب و خواص فراوان بین بچه ها به محبوبیت رسیده است در ادامه مطلب طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ را در خبرنگاران بخوانید.
مواد لازم
- قارچ: نیم کیلوگرم
- سینه مرغ: 1 عدد
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- پیاز: 1 عدد
- فلفل دلمه ای: 1 عدد
- پنیر موزارلا: 200 گرم
- سس گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- زردچوبه : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ
- ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک و مناسبی خرد کنید.
- سپس آن را همراه با روغن زیتون و پیازی که به قطعات ریز خرد نموده اید، در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید.
- بعد از تفت مواد ادویه های لازم را به مرغ تفت داده شده اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا بخارپز شوند.
- چند دقیقه بعد فلفل دلمه ای و سس گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید.
- در این بخش قارچ های شسته شده را خشک کنید و دسته آن را جدا کنید تا داخل قارچ خالی گردد.
- برای تهیه سس: ابتدا کره را در ظرفی بریزید تا آب گردد.
- سپس آرد را اضافه کنید و با کره خوب مخلوط کنید.
- پس از آنکه کره و آرد خوب مخلوط شدند کم کم شیر به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- پس از انکه تمام شیر را اضافه نمود هر ادویه و گیاه معطری که دوست دارید را اضافه کنید و مجدد سس را هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسید.
- سپس داخل قارچ های آماده شده را با مواد اولیه پر کنید و روی آن را ابتدا با سس تهی شده و بعد پنیر موزارلا بریزید .
- فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
- قارچ ها را داخل سینی فر بگذارید.
- 20 دقیقه بگذارید دلمه ها بپزد.
- دلمه ها را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن نوش جان کنید.
- پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با پخت انواع دلمه طرز تهیه دلمه هویج را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتاnamasho.com: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.