خبرنگاران پرداخت یاری معیشت به خانوارهای نیازمند مبتلا به کرونا

به گزارش دوست بلاگ، تهران - خبرنگاران - رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از پرداخت یاری معیشت به حساب سرپرستان خانوار نیازمند مبتلا به کرونا در کمتر از 12 ساعت از زمان شناسایی افراد اطلاع داد.

خبرنگاران پرداخت یاری معیشت به خانوارهای نیازمند مبتلا به کرونا

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، محمد نصیری درباره اقدامات حوزه مددکاری سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر برای یاری به بیماران نیازمند که مبتلا به کرونا هستند، گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا از اسفندماه سال گذشته حوزه مددکاری این سازمان اقدام به طراحی و اجرای چند برنامه ویژه برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا کرد.

وی اضافه نمود: با هماهنگی های اجرا شده سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای راه اندازی تیم های مددکاران اجتماعی داوطلب بحران در سراسر کشور در بیمارستان ها و نقاهتگاه ها به صورت شبانه روزی اقدامات لازم انجام شد.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با اشاره به آموزش مددکاران اجتماعی مستقر در بیمارستان ها و نقاهتگاه ها به منظور حمایت های روانی از بیماران و خانواده های مبتلا به ویروس کرونا، تاکید نمود: با توجه به آنالیز های اجرا شده، خانواده های نیازمند شناسایی و نسبت به پرداخت یاری های معیشتی به این خانواده ها اقدام شد.

به گفته نصیری، تا به امروز بیش از 310 پرونده در زمینه پرداخت یاری معیشت به خانواده هایی که سرپرستان خانوار، مبتلا به ویروس کرونا شده اند و از تامین مایحتاج زندگی بر نمی آیند، تشکیل و برای240 مبتلا به ویروس کرونا در کوتاه ترین زمان ممکن (کمتراز 12ساعت) مبالغی واریز شده است.

وی درباره پرداخت هزینه هایی برای خانوارهای نیازمندی که سرپرستان خانوار بر اثر بیماری کرونا جان خود را از دست داده اند، اضافه نمود: همچنین به خانواده های نیازمند که بر اثر این بیماری اعضای خود را از دست داده اند هم یاری های مناسبی اجرا شده است.

گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

مجله میهن 128: مجله میهن 128 | آخرین اخبار ورزشی جهان

منبع: ایرنا
انتشار: 6 مهر 1400 بروزرسانی: 6 مهر 1400 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 4386

به "خبرنگاران پرداخت یاری معیشت به خانوارهای نیازمند مبتلا به کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران پرداخت یاری معیشت به خانوارهای نیازمند مبتلا به کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید