بدافزار اندرویدی ضدفیشینگ جعلی شناسایی شد
به گزارش دوست بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از مرکز ماهر، طی هفته جاری بدافزار جدیدی در حوزه فیشینگ با نام ضد فیشینگ شناسایی شده است که ادعا می کند برنامه ای جهت تشخیص لینکهای فیشینگ بوده و اینگونه لینکها را از سایر لینکها تشخیص می دهد.

این برنامه در ظاهر برنامه سالمی است که اطلاعاتی را به کاربران ارائه می کند. اما بررسی های مرکز ماهر نشان می دهد که این برنامه پس از مدتی به بدافزار فیشینگ تبدیل شده است.
بدافزارهای فیشینگ بانکی از جمله بدافزارهای رایج در فضای سایبری ایران هستند که اغلب الگو و قالب یکسانی دارند.
بررسی کد این برنامه نشان می دهد که پس از عضوگیری، فرایند برنامه تغییر پیدا کرده و کاربران را به صفحات فیشینگ هدایت می کند.
کارگزار کنترل و فرمان این بدافزار در آدرس panell.website/antipish واقع شده است و از این طریق، هر زمان که مهاجم بخواهد، رفتار برنامه تغییر می کند.
براساس اطلاعات موجود د ر سرور برنامه، تاکنون بیش از 472 نصب داشته است.
جزییات کامل این گزارش از اینجا قابل دانلود است.
منبع: خبرگزاری مهرگروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت
مجله میهن 128: مجله میهن 128 | آخرین اخبار ورزشی جهان