بازگشت نوبخت به دفتر کار خود
به گزارش دوست بلاگ، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور پس از حدود یک هفته حضور در بیمارستان، با بهبود نسبی از کرونا؛ با رعایت پروتکل های بهداشتی دوره قرنطینه خود را به دفتر کارش در این سازمان منتقل کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرنگاران، محمدباقر نوبخت با انتشار متنی از مراقبت های مسئولانه و دلسوزانه کادر درمان و عزیزانی که در این بهبودی نقش داشتند، تشکر و برای مبتلایان شفای عاجل مسئلت کرد.
وی نوشت: با اجازه پزشکان محترم، از امروز (24 مهرماه) دوره قرنطینه را با رعایت پروتکل های بهداشتی به دفترم در سازمان برنامه و بودجه منتقل کردم، تا با یاری مستمر همکاران سخت کوشم برای پرداخت به موقع حقوق و مزایای کارکنان در مهرماه، تکمیل همسان سازی حقوق بازنشستگان، تکمیل پرداخت اعتبارات تکمیل طرح های عمرانی، تسریع در پرداخت پاداش انتها خدمت باقی مانده بازنشستگان، تأدیه مطالبات باقی مانده کادر بهداشت و درمان و صدور مجوز فوق العاده شغل ویژه برای افراد مشمول با اعلام اعتبار مورد نیاز از سوی وزارت بهداشت اقدام کنیم.
منبع: خبرگزاری دانشجوایرانیرو: ایرانیرو: سفر به زیباترین شهرهای ایران، تبریز، مشهد، اصفهان، شیراز، یزد
dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری
بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما