استراماچونی مقصر نیست، با این بازیکنان، استقلال دو سال دیگر هم نتیجه نمی گیرد
به گزارش دوست بلاگ، پیشکسوت تیم استقلال می گوید استراماچونی در بسته شدن این تیم دخالتی نداشته است.

منصور رشیدی در گفت و گو با خبرنگاران، درباره بازی امروز تیم استقلال برابر گل گهر و کسب نخستین پیروزی در لیگ برتر از سوی شاگردان استراماچونی، اظهار کرد: همانطور که دیدید بازی دلچسبی نبود و انظارات طرفداران برآورده نشد. امیدار بودیم حداقل پس از گذشت 6 هفته تیم هماهنگی را ببینیم اما اینطور نبود، استقلال نتوانست موقعیت های خوبی را روی دروازه حریف نه چندان قدرتمند خود ایجاد کند، هرچند که سه امتیاز مهم این بازی را کسب کرد.
او اضافه کرد: استقلال 14 تا 15 بازیکن را از دست داده و این موضوع کار را برای سرمربی تیم سخت نموده است. کار راحتی نیست که در این شرایط تیم هماهنگی را بسازیم. امروز هم استقلال یک بازی عادی و ناامید کننده را از خود به نمایش گذاشت. هفته گذشته هم گفته بودم که همه ما پیشکسوتان امیدوار بودیم این تیم تا هفته ششم حداقل هماهنگ گردد، اما این اتفاق نیافتاد و کار بسیار سخت است. با این شرایط استقلال حتی شانس کسب سهمیه رقابت های آسیایی را هم ندارد.
پیشکسوت تیم استقلال تهران درباره نقاط ضعف موجود در این تیم نیز شرح داد: باید بدانیم که تیمی مثل استقلال را نمی توان به یک باره جوان کرد. متاسفانه الآن بازیکنان جوانی در این تیم وجود دارند ولی با این نفرات نمی توان از استقلال انتظار مدعی بودن داشت. این تیم نقاط ضعف زیادی دارد، باید یک توپ پخش کن خلاق، یک مهاجم شش دانگ و یک یا دو مدافع خوب به اینم تیم اضافه گردد. با همه این ها اصلی ترین نقطه ضعف استقلال سال جاری نبود مهاجم گل زن است.
او در پاسخ به این سوال که آیا می توان استراماچونی را دلیل اصلی نتیجه ندریافت استقلال دانست، اظهار کرد: به هیچ عنوان او مقصر نیست. زمانی که او به استقلال آمد تیم بسته شده بود و او در انتخاب بازیکنانش دخالتی نداشت. خود هیات مدیره بازیکنان اصلی را فروختند و این نفرات را جایگزین کردند. این موضوع شوخی نیست که 14 بازیکن را به یک باره از تیمی مثل استقلال کنار بگذاریم. تیم هایی چون سپاهان، پرسپولیس و تراکتورسازی بدنه اصلی خود را حفظ نموده و با خرید چند بازیکن دیگر نقاط ضعف خود را برای فصل جاری رفع کردند و اکنون مدعی کسب عنوان قهرمانی هستند. با این بازیکنان من فکر نمی کنم استقلال حتی تا دو سال دیگر هم نتیجه بگیرد، بازیکنان جوان و آینده دار داریم اما برای نتیجه دریافت کافی نیست.
رشیدی در سرانجام گفت: همه ما پیشکسوتان عاشق استقلال هستیم و دوست داریم بهترین نتایج را کسب کند، اما کار سخت شده است. تیم استقلال برای قهرمانی و کسب سهمیه توان کافی را ندارد و به نظر من در سرانجام فصل رده ای بهتر از 5 یا 6 را کسب نمی کند. تنها زمانی می تواند پیروز باشد که همه امتیازات را پس از این بازی کسب کند که این اتفاق هم بسیار سخت است.
منبع: خبرگزاری ایسنا