ادعای جالب لاله صدیق؛ آنجلینا جولی قرار بود نقش من را بازی کند!
به گزارش دوست بلاگ، خبرنگاران: ادعای جالب لاله صدیق، قهرمان مطرح اتومبیلرانی ایران درباره ایفای نقش خودش در فیلم لاله خبرساز شده است.

فیلم لاله سرگذشت قهرمانی اتومبیلرانی کشورمان لاله صدیق است، داستان کوشش، شکست ناپذیری و قدرت یک بانوی اتومبیلران که با تمام محدودیت ها توانست قهرمان اتومبیلرانی کشور گردد. این فیلم به کارگردانی و نویسندگی اسدالله نیک نژاد و تهیه کنندگی پروانه پرتو یکی از جنجالی ترین فیلم های تاریخ سینمای ایران است. فیلمی که قرار بود در یکی از کشورهای عربی فیلمبرداری گردد و آنجلینا جولی در آن بازی کند اما در ایران فیلم برداری شد و بازیگرانی همانند، لیلا اوتادی، سام قریبیان، ایرج نوذری، میترا حجار و نیکی کریمی در آن بازی کردند.
لاله صدیق ادعایی جالب درباره ایفای نقش خودش در این فیلم مطرح نموده و به خبرورزشی گفته است: ساخت فیلم لاله سال ها طول کشید و فرایند ساخت فیلم چندین بار تغییر کرد. قرار بود آنجلینا جولی شخصیت لاله را بازی کند که به علت یک سری مسائل این اتفاق نیفتاد. من چندین سال پیش در مسابقات فرمولای بحرین شرکت نموده بودم، در آن جا همه از شباهت من به خانم آنجلینا جولی صحبت می کردند، قرار بود او در فیلم بازی کند و فیلم برداری در یکی از کشورهای عربی باشد اما این اتفاق نیفتاد، فیلم برداری در ایران انجام شد و سارا امیری شخصیت لاله را بازی کرد.
منبع: فراروگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.