10 کشته و زخمی در حمله انتحاری افغانستان
به گزارش دوست بلاگ، حمله مهاجم انتحاری با خودرو بمب گذاری شده به یک پایگاه نیروهای ارتش در استان جنوبی هلمند، پنج کشته و پنج زخمی برجای گذاشت.

منابع خبری افغانستان روز دوشنبه به نقل از سخنگوی استاندار هلمند اعلام کردند که حمله شب گذشته در شهرستان نهرسراج استان اتفاق افتاده است.
این منابع افزوده اند که هرچند نیروهای امنیتی پیش از رسیدن خودرو را هدف قرار دادند اما با انفجار آن پنج سرباز کشته و پنج تن دیگر زخمی شده اند.
خبرگزاری صدای افغان (آوا) به نقل از بعضی منابع امنیتی هلمند نوشته است که در این حادثه 18 نیروی دولتی کشته شده اند اما منابع مستقل و دولتی این خبر را تائید نکرده است.
گروه طالبان مسؤولیت این حمله را برعهده گرفته و مدعی شده است که در این حمله ده ها نیروی امنیتی افغانستان را از بین برده اند.
این حمله در حالی اجرا شده است که فرمانده نظامیان آمریکایی به طالبان هشدار داده بود که اگر حملات خود را متوقف نسازند، با پاسخ نیروهای آمریکایی روبرو خواهند شد.ایرنا
منبع: ایران آنلاینnamasho.com: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.