صادقی: تیم سالمی هستیم و زدوبندی نداریم، نساجی برای ما دردسر ایجاد کرد
به گزارش دوست بلاگ، سرمربی تیم فوتبال سایپا گفت: نساجی تیم بسیار با تجربه ای است و خیلی از زمان ها برای ما دردسر ایجاد کرد.

به گزارش خبرنگاران، ابراهیم صادقی در نشست خبری پس از رجحان یک بر صفر تیمش مقابل نساجی گفت: قبل از اینکه در خصوص بازی صحبت کنم باید خسته نباشید جانانه با بازیکنانم بگویم. مخصوصا بازیکنانی که امروز بازی نکردند اما روی سکوها می دیدم که جانانه دوست داشتند تیم برنده گردد. همین جا به آنها می گویم اگر تا آخر لیگ همینطور یک تیم واقعی باشیم قطعا می توانیم نتیجه خیلی خوبی بگیریم.
وی اضافه کرد: از نظر فنی سعی کردیم فوتبال را از زمین خودمان آغاز کنیم و با پاس به زمین حریف برسیم. در نیمه اول در دو، سه صحنه خیلی پیروز بودیم و توانستیم به گل برسیم. نساجی تیم بسیار با تجربه ای است و خیلی از زمان ها برای ما دردسر ایجاد کرد. در نیمه دوم تغییر سیستم دادیم و با تعویض های مان توانستیم در بازی که خیلی دو تیم به هم نزدیک بودیم سه امتیاز را بگیریم. تمام هدف مان هم در بازی خانگی همین بود.
سرمربی سایپا توضیح داد: تیم ما می تواند فوتبال بهتری بازی کند. بچه ها باید قدر این فرصت ها را بدانند، مخصوصاً بازیکنان جوان مان. امروز هم به چند بازیکن جوان فرصت دادیم و از همین جا به آنها می گویم قدر این فرصت ها را بدانند تا تیم های دیگر هم به جوان های خودشان اعتماد نمایند. ما تنها هستیم و تماشاگر نداریم.
صادقی ادامه داد: شما نگاه کنید در برنامه تلویزیونی هم آخرین بازی برای ماست. همه بازی ها را نشان می دهند، هم دعواها را نشان می دهند ولی هیچ کس به سایپا نمی پردازد. باشگاه سایپا به فوتبال ایران خدمت می نماید ولی متأسفانه کسی به این باشگاه توجه نمی نماید. خوشبختانه حمایت مدیران باشگاه را دارم و تا زمانی که باشم همین فرایند را ادامه می دهم. پای بازیکنان جوان و تیم مان می ایستیم. باید از بازیکنان با تجربه هم تشکر کنم که خیلی از موقع ها جور بازیکنان جوان را می کشند.
وی یادآور شد: امیدوارم سال جاری نتایج خیلی بهتری بگیریم و برای این هم کوشش می کنیم. مطمئنم خدا هم ما را یاری می نماید. ما یک تیم کاملا ً سالم هستیم، تیمی که هیچ زد و بندی در آن نیست. به بازیکنان تستی فرصت دادیم و از پایه های خودمان بازیکن آوردیم و مطمئنم خدا هم به ما یاری می نماید تا نتایج خوبی بگیریم.
منبع: خبرگزاری تسنیمپایگاه اینترنتی مأوا: پایگاه اینترنتی مأوا، مجله خبری و تحلیلی